torsdag 24 januari 2019

Noll poäng


Det är värdefullt med avbytare. När de är beredda hoppa in. Och därmed naturligtvis ska premieras för det. Behövs. Även ikväll på innebandyn. Blev så få att det blev endast avbytare i ett av lagen. Samtidigt kul få vara på planen hela tiden. Ett härligt gäng. Synd att det inte alls passar med kvällarna för att få delta mer kontinuerligt.

Avbytare, det skulle Brynäs behöva. Avbytare – eller mer spelare som kunde gå in och dra lasset när det uppenbart inte gängar ihop riktigt. Nu är ju spelbegåvningen Jesper Jensen såld till Skellefteå. Där hans tänkande och tekniska hockey säkert kommer till sin rätt. Mycket pekar därmed mot ett danskt guld. För Brynäs däremot – nu nere på en elfte plats. Som om den hålls betyder vila och spelat klart, när serien ska sammanfattas. Besviken – mycket. Kanske därmed mest en medgångssupporter.  

Bra morgon. Närhet med kvalitet. Fick ratta runt barnvagnen i morgonens kyliga omfamning. Och hela vägen runt se hennes glada och nyfikna nuna. Tittade sig omkring och registrerade det mesta. Hade liksom inte tid blunda och sova. Som egentligen var avsikten med promenaden.

Strategitänk med Peter. Planer med tidsatta kontrollplatser. Känns så enormt stort och därmed måste jag nypa mg själv för att lyckas landa med allt det som sker. Och framförallt – det kommer mera.

Regional utveckling. Närmast chockartade siffror. Vilka regioner som ökar sin BNP tillväxt. Till och med tre som minskar i omfattning. Tänk om….vi kunde få till en tillväxt likartat Uppsala och Stockholm! Som onekligen ligger så nära oss geografiskt. Nyttja läget och bli en aktiv spelare.

Det regionala ledarskapet som helt handlar om att få kommuner, näringsliv, civilsamhälle och andra myndigheter att gå åt samma håll.

Videosnutt från Nils-Olov. Klart jag vill ha flera, många flera. Och alltid spara dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar