tisdag 1 januari 2019

30 december



Glad överraskning. Få ett tidigt sms. ”Är ni hemma under förmiddagen?” Givetvis när det var Dennis Bergman som smsade. Härlig kille som lever sitt liv efter att fokusera på möjligheterna. Tufft att våga göra en så stor investering i fiskenäringen. Men ska någon lyckas; då är det definitivt han!. Mycket om såväl det ena som det andra. Innan vi hamnade kring vad som kan skådas i akvaponisk fiske odling. Och i framtidskikaren är det åtskilligt. Kunskap, intresse, lokaler och bassänger kunde vara ett gott utgångsläge. Lägger direkt pussel. Inkluderar givetvis bland annat Mary och Leif.

Promenad över isen. Fantastiskt vilken mängd bilar som kan räknas in nere i Sjövik. Varje dag – nytt rekord. Och alla ute på isen och de upplogade ytorna. Tydligen har TV inslaget bidragit till än större intresse. Många skenor som svepte fram över Storsjöns is. Återigen, allt möjligt genom att Stig Olsson svarade ja på den framställda frågan. Gäller alltid ställa förslagen till personer som söker möjligheter!

Överraskande pigg dag. För det blev ju ytterligare en vaken natt. Kunde liksom inte undvika titta på Juniorkronorna i natt heller. En viktig fight vs USA. Och det såg ju så himla bra ut när Sverige tågade ifrån med 4-0. Men sista tio minuterna. Det otroliga inträffade och så stod där 4-4. Onödigt i kvadrat. Vilken indianare av den svenske vänsterbacken till amerikansk kvittering. Inte bara undertecknad som misstrodde coachningen. Men så avgörande mål i förlängningen. Signerat Boqvist – förstås. Två viktiga poäng.

Antal samtal. Spain calling. Problem med överföring Men oerhört tacksam att Lars-Göran och Lotta bryr sig i ett levnadsöde. Alla ställer inte upp för medmänniskor – men det gör de! Verkligen. Idag besökte IMO, tar fatt i domstolshandling och är beredd biträda. Återbesök planeras till den 3 januari. Fantastiska medmänniskor.

Kvällsfokus. Ilse på besök. Nyfiken och som alltid enormt pigg. En fröjd ha så nära. Ett är säkert – kommer aldrig bli mätt på henne.

Kvällsmatcher. Sandvikens AIK hemmaplan mot favoriten till säsongens SM Guld – Villa BK, Lidköping. Två giganter bjöd upp till bandyfest. Eller om det fortfarande handlar om två giganter. För slutresultatet skrevs till 2 – 8.

Dricker Gevalia. Många anledningar till det. Främst i jämförelse mot Löf bergs Lila. Så givetvis är Färjestad allt annat än ett favoritlag. Och har aldrig varit. Alldeles för mycket bismak. Kändes skönt när Brynäs plockade hem två poäng på straffar.

Skönt också med samtalet från Nils-Olov; Vi mår bra och har det fint på Kanarieöarna.
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar