måndag 7 januari 2019

Ju fler vi är tillsammans - ju jobbigare


Borde vara betydligt lindrigare med flera. Precis som ikväll. Fast på sitt sätt blev det mer jobbigt. Andra gången innebandy. Förra gången inga avbytare. Den här gången hade vi nästan lika många avbytare som de som var på planen. Men kanske mer intensivt mellan insatserna. Så det blev minst lika mycket gapande efter syre den här gången som den första. Lite synd att en av kvällarna stavas måndagar. Då brukar vi i stort sett alltid ha våra sammankomster. Och jag som verkligen behöver de här träningstillfällena.   

Andra tillfällen. Mats mobilierart till en sen älgjakt kommande lördag. Har missat så många tillfällen så kanske dags plocka fram puffran igen. Den balans som är beslutad av länsstyrelsen med sin viltförvaltningsdelegation ska ju hållas. Avvägd.

Förmiddagen. Seriösa diskussioner kring ansvarsfull ekonomi. Alltid gott ha kontroll på grejorna. Och där förlitar jag mig på den höga professionaliteten vi har tillgång till. Betryggande.

Hövding och möte med. Klart jag tog tillfället  akt och radade upp ett stort antal frågeställningar. Som jag räknar med få skriftliga svar på. Ett av tillfällena nyttja för att genom ställda frågor styra. Vilket bör ske i en politiskt styrd organisation.

Förutsättningarna finns. Verkligen. Känns som god stämning och de som har roligt vinner. Så som det alltid är. Kreativitet och innovationer fordrar denna jordmån.

Missade dagens distriktsorganiserade rådsträff. Men tillhör ju det kreativa gänget som informerar varandra. Måste säkert varit en stressig dag. För rapporten har ännu ej landat. Finns dock ingen anledning tvivla. Ansvar förutsätter dialog och informationsskyldighet. Självklart.

Så bröts den. Framgångsinsteget för Roger Melin. Leksand fick inga poäng alls med sig från utflykten till Västerås. Kanske laget inte är bättre. Trots at jag alltid hållit en lite tumme för dem. Allt annat – i större omfattning - tillhör Brynäs Hockey.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar