fredag 9 mars 2018

Zinken ädla tankar föder


Att prestera är ett kluvet uttryck. Gäller ju göra skäl för pengarna, allt i en professionaliserad värld. Den som inte presterar, inte räcker till åker ut ur laget. Men samtidigt är det ju också något som tagit dit spelaren. Som gjort ett minst lika stort misstag. Känns som fritt fall. Nu skulle ju allt och alla vara på topp. Men läget är mörkret i källaren, och proppen urdragen. Hur har det här kunnat uppstå med mitt eget favoritlag Brynäs?

Nu fick amerikanske ytterforwarden med imponerad NHL karriär plocka ihop sina pinaler och dra iväg över Atlanten. Har producerat för litet. En i raden som bidragit med allt för litet. Och nu vankas slutspel. Ingen ny förstärkning får plockas in – om det nu hade funnits någon. Men sportchefen kvar. Han som så totalt misslyckats.    

En match på bortaplan innan åttondelsfinalspelet börjar. Och på bortaplan Frölunda. Lär betyda att självförtroendet ska stukas ännu mera. Räfst och rättating. Fast först efter slutspelet. Och då visar det sig vilken kvalitet där finns i styrelsen. Stora förhoppningar inför blev en landning modell Gottröra.  

Den där uppspolade ängen i södra Stockholm. Ikväll omgiven av drygt 6.500 personer. I en speciell fredags fest stämning. Men drogs ned en svart säck över deras huvuden. Och vips blir det returmöte på söndag. Sandvikens bandykillar går det inte leka med. Visade sig på Zinkensdamm ikväll igen. Nu avgörs det hela i hemma borgen Göransson Arena på söndag. Finns inget tveka om. Naturligtvis är jag på plats. Och räknar med många, många andra också. Samma siffror på bortaplan för Edsbyn också. Även de får till en femte och avgörande match på hemmaplan. Kanske inte i en borg men i en hemma lada. Skulle kunna bli ett äkta Gävleborgs derby på Studenternas nästa lördag.  Vore fantastiskt att få ( C) den matchen.

1 av 5. Nu spelar de två lagen om en enklare väg upp till SHL. Första matchen uppe i Timrå ikväll. Efter förlängning så tog hemmalaget hem vinsten mot Leksand. Det unga Timrå slog återigen tillbaka det äldre och kostsamma dalagänget. En fantastisk utveckling hos medelpadingarna som väl ingen alls trodde på före säsongen.

Nordiska motståndsrörelsen. Aktivt ledarskap. Många sieg hälsningar. Och nu konverterat över till att representera Kristdemokraterna i valet uppe i Söderhamn. Knappast undersökt bakgrund där inte. Pang på rödbetan och så tar man hem precis allt – inför kommande val. På riksplan mannen bakom staplandet av dryckesbackar, Bert Karlsson. Tydligen gör man precis allt för att hamna i medialjuset.

Hamnade i et annat – men ljust stämningstillstånd. Lunchade på Strandbaden. Och där var Niklas med de som är inskrivna i daglig verksamhet. Öppna personer som verkligen bjöd på sig själva och glatt sjöng med trubaduren.

Blev uppdaterad av Martin. Känns som att hans gäng kommit igång mycket starkt. Och verkligen gör skillnad. Klart vi inte tycker helt lika vad gäller placering av ett utegym/hinderbana. Men lyfter fram för- och nackdelar så torde det vara mycket klart var och hur.

Annorlunda vykort. Hela tre stycken. Direkt från Singapore. Obefintligt skrivna men kul få erhålla. Får väl rama in dem och minnas det otroliga att få tre stycken på raken. Närmar mig Hillevi och Mats i morgon för att stilla få höra om de heta nätterna där nere.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar