torsdag 29 mars 2018

Olika längd på påsken


Lika bra ösa på in i kaklet. Tidig sammanträdesmorgon. Utifrån behovet av att samlas. Då har det mindre betydelse att det handlar om påsk. Finns givetvis en del som gått in i påsk nirvana redan tidigare. Dragit streck i sammanträdesflödet och istället pyntat upp i hemmet, eller rest bort för trivsel och umgänge. Skillnad på olika


Veckan innehållit noll träning. Så där finns det utvecklingspotential. I massor. Ändå hyfsat fräsch. Nästan än mer fräsch när jag får med kollega i bilen som har tvärt-emot-upplevelsen. Fortsatt krångel med strejkande rygg. Inget att avundas. Muskler som krampar ger långsiktigt kvalificerad smärta.


Hinner upp till mamma. Eftermiddagsvilan. Men gott humör. Utmanade Nils-Olov per mobilsamtal. Om han skulle komma, eller ej. Dock inte denna helg utan nästkommande veckoslut. Kommer visa sig vem av dem som har rätt. Klart jag litar på Nils-Olov härvidlag. Vill nog inte göra henne besviken.  

Satsar på en kvällspromenad. För något måste det i alla fall bli. Pinnar på tillräckligt intensivt med stavarna så kommer det någon svettdroppe fram. Borde betyder knappast något. Fordras action. Vänta ger inte heller någon enda grad av kondition, eller något annat för den delen.


Två intensiva dagar på samma tema överståndna. Inga riktiga överraskningar. Men måste ju verbalt få lyftas upp. Återstår sammanfattningen och det inre arbetet som handlar om samarbete i praktiken. Alla möjligheter visa upp såväl kompetens som koncernkunskap nu.


Speciellt Malmö. Skottlossning mot en lägenhet. Repris på vad som hände tidigare i veckan. Även då skottlossning mot samma lägenhet.

Oro på annat sätt också. Bandvagnar utkommenderade där i Skåneland. Dåligt väglag och oväder och som följd flera trafikolyckor i södra Skåne. Oro då Nils-Olov & Simone begett sig dit ned. Utgår från att de kör försiktigt.

En vision om en skola utan korridorer och klassrum, utan klassföreståndare och med åldersblandade grupper som kommunicerar med digitala verktyg. Nya Kvibergskolorna i Göteborg. Går det här, tillåts det här, fungerar det här?

Så var det slutspelat i år för Färjestad och Frölunda. Skellefteå och Malmö tågar vidare. Och i kvalet upp tog Timrå sin första seger. Nu är man verkligen med i racet igen. Silly season på hockeybanér betyder ny back in i Brynäs. Lundgren va´namnet. Och Bengtzen kvar – än så länge. Trots att han inte håller SHL klass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar