onsdag 7 mars 2018

Flytt tankar


Lite speciellt att vara uppfylld av flyttbestyr. Har vetat länge men inte kommit igång med att packa ned trots tillgång till flyttlådor. Hade väl inte tagit med mig så mycket så en låda räcker gott. Funderar på att ta flytthjälp – eller inte. Klarar det säkert själv. Funderat länge – men nu känns som det är lika bra flytta och få det ur vägen. Kanske, kanske i morgon. Och ska ju inte flytta så väldigt långt bort heller. Samma stad, samma kvarter – egentligen.

Det är dags nu. Tömma höghusdelen på Stadshuset. Och för oss flytta in i lokalerna vid Princess. Blir skillnad – får dela på ett rum i storleksordning 2,40 meter x 4,0 meter. Undrar smått vilka möbler som fungerar i dylikt utrymme. Säkert någon som tänkt on. Och då är det bäst att blott gilla läget. Always look at the bright side of life. Positivt tänk underlättar.   

Lokal. Fixade sig det också. För längre fram – det är ju val i höst. Och då är den centrala lokalen bokad, med alla sina möjligheter. Synd bara att två partier inte vill vara med utan kör sina egna race. Samtidigt stimulerar det oss andra att få till än bättre program. Och upplägget – det blir fantastiskt. Let´s see.

Blir säkert en jättefin arbetsplats att jobba på. Nya Centralköket börjar ta form. Var mycket engagemang och entusiasm som visades när vi besökte bygget idag. 5.000 dagliga portioner – kan gott bli väldigt många flera. Inte ens rädsla att fånga in de där attraktiva kockarna. Arbetsmiljön och tiderna ska locka.

Samma tema men annorlunda. Nystart på det gamla Livingroom, gamla All Stars. Nu Bruket under i högsta grad kunnig person. Aldrig underskatta maten och upplevelsen som mycket dragande i ett pulserande stadsliv.

Borde ha fått det där passet. Men ikväll inställt med Tabata. För få anmälda. Men jag hade tänkt gå utan anmälan så jag får väl skylla mig själv. Tröstade mig själv med lite godis istället.

Speciell dag. Den där 7:e mars. Ny födelsedag för mamma. Men givetvis annorlunda. Några kom på besök – som de alltid gjort – och tänkte inte bryta traditionerna. Trots andra förutsättningar. Kul träffa Ove och Majlis som gjort sig tid. Hann med att födelsedagsfika med dem.

Ligga före är starkt. Men även under kvällen få läsa in morgondagens handlingar tyder inte på framförhållning. Blir så – alltför ofta. Goda tjänstemannaunderlag där jag förutsätter att de gärna vill ha konkreta och skarpa frågor på. Ta emot seriösa tjänstemannaskrivningar med en gäspning skulle göra så många förtvivlade.

Kan bli något stort. Snabba puckar. Rakt på rödbetan. Klart att spåren finns och verkligen ligger där och tigger efter att få bli nyttjade. Snabb signal till Peter som gör sig fri och så är vi på – spåret! Nu gäller det hantera saker och ting så spåren leder framåt.

Leder hit gör Nils-Olovs resa. Något som jag verkligen ser fram emot. Hade hoppats på hela helgen. Men det blir i varje fall fram till någon gång fredag. Bra så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar