lördag 1 juli 2017

Gnägg & Fest


Hästfest, helt speciellt. Har ju aldrig varit en sådan där hästmänniska. Men slank med i varje fall. Hästfest för de som bidrog när Annika & Tommy var utomlands. Skötte hästarna. För egen del enbart släppa in dem de sena kvällarna. Men tydligen tillräckligt för att kvalificera sig in! Tror flera skulle satsa på hästfest. Upplagt för mycket gnägg. Dessutom under vacker dag. Förutspås ju sämre väder. 


Inledde förmiddagen med ett tabata pass. Nu blir det ju uppehåll när Gotland vankar och trycker på. Förmiddagstimme som inbjöd till svett och tankar på att det blir skönt efteråt.

Om det nu är bra med träning. En forskare från Linköpings Universitet söker ju bli världskändis genom att påtala att enligt hans forskning så är träning knappast hälsofrämjande. Farligt för hjärtat, inbjuder till fetma. Vad gör man inte för att nå kändisskap! Förordar månne istället chips, stillasittande, några öl och i övrigt ett passivt leverne. Sverige är fantastiskt; ger forskningsresurser även till snedseglare!

Lite tillsyn till packningen fordrades. Blir ju i varje fall antal dagar på bortaplan innan nyckeln sätts in i låset igen torsdag kväll. Men definitivt inte tomt hemma då Anna-Greta och katterna finns kvar för att hålla ställningarna. Missar sista vårmatchen i fyran. Men nu måste killarna allt vända den nedåtgående spiralen. Började ju så bra innan svackan kom där så plötsligt. Nöta på enligt business as usual eller våga några förändringar? 

Hårda bud. Föreslå namnförändring på sin egen kommun till Svinarp. Knappast ambassadörskaps-benägen. Men så är hon ju inflyttad förstås. Från ort som mer bygger på pessimistkonsult tilltro. Skillnad vakna på morgonen och se möjligheter mot att vakna och enbart se mörkret.

Insändare. Läser – ibland. Men insändare med speciellt undertecknat namn. Då faller jag till föga och tror okritiskt på innehållet – också. Som idag. Läser att utökat rutavdragsbelopp på ett aktivt sätt bidrar till integration. Bara ett beslut och vi kommer längre med det viktiga uppdraget.

Anders back to Nashville. Hyvens kille och en fantastisk keeper. Kunde ha varit i Brynäs och då hade guldet varit bärgat. Kunde ha varit i Brynäs kommande säsong. Men då intresse saknades blir det istället Nashville Predators. Eller start i Milwaukee. Grattis Anders – jag tar hand om huset så länge! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar