onsdag 15 december 2021

Inte en julgransfot

 

Rent av ljuvligt. För fötter ska man inte bara stötte på. Utan sköta om. Så då är det värdefulla träffar. Med tider på Fotåpia. Och få båda två rejält omskötta. Naglar klippta, fötter masserade, omskötta med profession. Och naturligtvis avslappnande samtal. Formligen dansar därefter. Och prickade naturligtvis in nästa seans.

Men först – en rejäl genomgång. Fokuserade på hela landet. Som man kan göra när det leds av högsta professionalitet. Respekterad precis överallt – Anders Åkesson. Kanske mer repetitioner denna gång- men alla dessa tillfällen är mycket lärorika. Väldigt uppskattat om det finns någon moatjé, någon samtala med, diskutera och fundera gentemot. Som skulle ha ambitionen göra-varandra-bättre. Skulle behövas direkt nu. När remissarbetet och strategin ska utvecklas. Till ett framgångsrikt koncept.

Förnyelse av körkort gjorde hårfärgen något blekare. Och egentligen ganska onödigt sett på när underlagen kom till handa. Men som alltid – gäller intala sig att man ska gilla läget. Och så måste saker och ting tas därifrån.

Fast några mail behövdes ikväll. För att eventuellt få till hjälp med ett avgörande papper som jag behöver under några veckors framtid. Kommer göra mitt bästa för att det ska lyckas.

Inte tänd på uppgiften. Men de andra är ju – så blott köra på. Julklappsspel. Så då var det inte annat än att skaffa det som behövs. Återstår inslagningen. Ett annat uppdrag som också ska levereras. Men får väl vara nöjd så länge.    

Avslöjas under kvällen. Något överraskande att just den personen ska vara positiv. När kändisskapet alltid varit en profilering gentemot negativ. Avslöjandet; Ulf Kristersson positiv! Och testningen borde vara rätt.

Försökte med kvällens uppkoppling. Letade ordentligt. Men den där länken hittade jag inte alls. Fast sörjde inte så mycket heller. För VM slutspelet i handboll ville jag definitivt inte missa. Med Sverige på ena sidan. Mot världsmästarinnorna från Frankrike. En mycket stark första halvlek. Sedan bröt fransyskorna ned oss rejält. Och det var just de som nu går vidare i turneringen efter en 31 – 26 viktoria.

Sent påkommit. Kunde boka upp mig mot rekrytering av nytt pass till 10.00 i morgon. Och tog direkt den enda tid som erbjöds. Så nu blir det Gävle resor mer eller varje dag denna vecka. Blir snabba ryck åter för att hinna till Kanalgården för umgänge, lunch och underhållning.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar