torsdag 30 december 2021

Årets sista skälvande timmar

 

Att det kan bli så många! Men säkerligen helt rätt raknat. 184 stycken etthundraåttiofyra. En ansenlig summa blott i kronor. Och räknat i dagar känns det betydligt mera. Summan är densamma med antal genomförda tabata träningar. Men givetvis inte för mig som kanske slarvat några gånger. Men de missade får i stort tillskrivas andra möten som omöjliggjort en dubblering. Och idag – vilken avslutning! Helena bjöd på såväl choklad som alkoholfri bubbel.

Känner efter. Finns så mycket göra med såväl smidighet, kondition som styrka. Men om jag inte hade dykt upp här. Skrämmande tanke hur förödelsen då hade sett ut. Nu blir det efter kvällens rörelse vila ända in på ett nytt år. Ingen tabata exercise förrän den 2 januari 2022. Kanske kan fuska med någon promenad dessförinnan.

Krona eller klave. Det blev en krona på tandläkarbesöket. Första för egen del. Men ska det vara – så ska det givetvis vara. Upplevelsen var att känna mig tvungen ta en sådan där bedövningsspruta.

Junior VM  i ishockey avblåst. De utlovade ”bubblorna” höll inte vad de lovade. Rent av misskötta så var det enkelt för den grasserade smittan tränga in och därmed så småningom vinna kampen mot hockey arrangemanget. Misskött är väl bara förnamnet. Fiasko stämpeln påslagen i ishockeyns eget modersland. Kanada.

Ansvar – ansvarslöst. Mycket tydligt att alla måste vara ansvarsfulla i mötet med medmänniskor. Och naturligtvis vara fullt vaccinerade. Men gäller tydligen inte andre vice ordföranden i regionfullmäktige. Går också ut i media och skryter om detta. Tillhörighet? Moderaterna, förstås. Och verkar få fortsätta sitta där på en stol mötena igenom. Hade nog varit en omöjlig situation i något annat parti. Förutom i moderaternas nyblivna systerparti – månne.

Glatt överraskad. Facetime sändning med barnvagn och allt. Och en röd juli luva. Allt medan hemmalaget där spelar i blått. Men definitivt ljuvligt i alla fall. Mycket kärlek rakt in i barnvagnen.

Gott besked också från Funchal. Alla friska och upptäktsorienterade. Just idag utflykt till en fiskeby. Och det var inte till Bergmans Fisk.

Amors pilar. Hann med en vigsel så här i 2021 års avslutande timmar. Trevligt och äkta. Precis som det ska vara. Med många känslor påslagna. Önskar dem all lycka.

Julgransplundring var namnet. Något tidigt. Men Carl-Henrik hade uppenbart bestämt att granen skulle ut. Levererades. Och dans blev det för flickorna. Varsin godispåse kunde jag trycka upp i deras händer. Men de fick ju inte bestämma själv. Men utlovades få nyttja innehållet i morgon afton. För egen del gott få se de tu i full kuling.

Full kuling kändes det inte som från SHL matchen i Monitor Arena. Segt med många eeeen. Och därmed så förstördes Brynäs vinstsvit i årets sista skälvande timmar. Och jag som heller inte så gärna dricker Löfbergs Lila.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar