lördag 11 december 2021

0-4

 

Larvigt? Definitivt inte. Utan seriöst till 100 procent. Ett sätt att sig säkert framåt. Trots ankommande jul så behövs det mer än hjul för att vara på den säkra sidan. Bäst att professionella väljer när det nu var dags för den ena eller den andra. Avgörande kapacitet, bredd, styrka och kanske andra finesser som bara Emil är bekant med. Och säkert pris också. Pris handlar om inköp men måste räknas in underhåll också. Och i det senare räknas också avstånd. Avstånd och tillit.

En klippa med kompetens. Micke i Bastfallet. Och så en lämplig dag hämta snöslungan. Blir lite väl mycket handskotta allt som kan beräknas falla ned i Hyttmarken. För vintern har ju blott börjat. Så det kan bli en intressant sprutande vintersäsong. Och så det här med bandad variant. Blott hjul kan betyda att det endast spinner när det är halt underlag. Så härvidlag tänka till före. Som jag överlät till just Emil att göra.

Under tak. Utanför Kyrkskolan. Morgonens tabata träning. Borde hinna med söndagens också För att sedan missa veckans kommande två stycken. Men i kläderna nästa lördag/söndag igen. Borde träna mera. Oftare, mer intensivt. Men bättre än intet kan också vara avgörande. Gott hitta in i den här gruppen. Livet är ju vad man gör den till.

Lite var det i luften. Men kände inte för vare sig snösläde eller snöraka. Fick liksom måttet rågat igår. Så det får räcka antal dagar.

Facebook kan vara ett gott verktyg. Även idag. Två familjer på besök på Skansen. Kanske de nyttjade tunnelbanan in. Verkade i alla fall vara med tre nöjda flickor. Som är så avgörande. Det är ju därför de gjort utflykten! Nu är det inte så många dagar tills de strålar samman igen. När dagarna heter jul.

Landat bra. Det här kommande besöket av ärkebiskopen. Känns härligt att ha fåt det här positiva beskedet. Hade givetvis inte lyckats om inte bågen spänts. Lång framförhållning fram till september månad. Hoppas givetvis att det handlar om hel lång dag plus kväll. Så att jag kan fixera hela programmet. Finns givetvis program färdigt där i hjärngloben. Finjustering när disponibel tid kommer mig till del.  

Eftermiddagsbesök. Fullt och ärligt välkommen. Klart det finns oerhört stort förtroende. Att två personer uttryckt något annat får väl blott stå för dem. Eller om det har något med papegoja syndrom att göra.

Läser och försöker förstå. Identifierade gängkriminella. I sådan stor omfattning. Ett kompani. Och skulle de vara identifierade torde det vara fullt naturligt att fästa på var och en något likartat fotboja. Som en gåva från samhället.

Intensiv sportlördag. Skidskytte och traditionell skidtävling. Ratta runt bland kanalerna. Spänning i högsätet. TV idrott när den är som bäst. Och svenska framgångar på världsscenen gör det än mer intressant.

H vs H. Första matchen av två. Med en biljett till allsvenska 2022 i potten. Längst ned i Skåne, men ändock fördel Halland. Halmstads BK med Pelle Olsson på ledarbänken vs Helsingborg. Avgörandet till veckan på Örjans Vall.

Hann med gå igenom diverse möten till kommande vecka. Finns mängder med underlag. Men till det ena – fattas precis allt. Fast det kanske kommer någon gång. Lite framförhållning torde det finnas behov utav. Om idéer, ambitioner också skulle kunna förädlas.

Många var det. Brynäs supporters som bänkat sig i Scandinavium. Mäta krafterna med göteborgarnas indianer. Spännande sextio minuters effektiva minuter som gärna fick strömma rakt in i vardagsrummet. Göteborg, Sveriges näst största stad. Och då måste ju riktnumret som Stockholm har divideras. Frölunda-Brynäs, 0-4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar