fredag 31 maj 2019

Dancing Queen


Väntan, modell lång, längre väntan. Skulle ju vänta in protokollet från LAGs årsmöte. Det möte som är flera månader gammalt. Och senast idag skulle ha behövts regisserats. För mig uppdrag scanna och sedan sända in. Till slut kom då posten. Efter middags tur. Men inte den eftertraktade handlingen. Protokollet måste ha legat hos någon, så länge. Vad som nu kommer ske? Absolut ingen aning. Bara så väldigt onödigt. Och jag som skulle ha scannat. Fick meddela Lotta & Madde hur saker och ting förhåller sig.

Pulshöjningen förmiddagen. Hyfsat tempo, hyfsad distans, Men inget negativt besked. Kändes faktiskt bara gott.

Ringde till det anvisade telefonnumret. Berättade om gårdagens enorma trötthet. Aldrig förut varit så långt nere i källaren. Men när ansvarig sköterska säger att det är faktiskt inget fel. Då är det bara lita på beskedet. Som togs genom mobiltelefonen. Utan att ens ha sett mig. Tröttheten lät sedan vänta på sig. Men kom nästan som en slägga vid 20.30 tiden. Så något konstigt är det faktiskt.

Bilen den försvann. Visst mot Halmstadshållet. Hoppas det fungerar för dem i samband med Maria och Christoffers bröllop. Tre dagars bröllopsfest. Fredag-Lördag-Söndag. Så det blir på riktigt. Inte hal tiden men faktiskt från halva lördagen till söndagkväll, någon gång. Ta hand om Ilse. En jätteutmaning! Och förhoppningsvis förtroende.

Folktomt, nästan. Men Bosse var där så några fanns det allt under eftermiddagen på Stadshotellet. Och en del hann jag med. Och annat borde jag ha hunnit med. Men oavsett – gäller gilla livet. Fullt ut – varje sekund.

Visade sig på Facebook. Kören på turné i Vilnius. Aldrig varit dit. Men hade nog räknat med ett vykort. I alla fall. Även här brister i postgången? Hoppas även där det blir ett minne för livet. Att bläddra fram när det väl behövs.

Fick ihop den där långa betraktelsen. Vilka påståenden och frågor som finns inom ämnesområdet infrastruktur. Sände till två personer högst uppe i toppen för reflektioner. Men dagen gick och inget kommit, ännu. Ändå så skarpa skrivningar. Någon reaktion borde komma!

Härligt läsa in. Etablering som är det närmaste i hamn. Tydligt. Fixas utan dig. Glad ändå att initiativet burit frukt. Det som räknas. Handlar om resultatet och mindre viktigt åt vilket håll strålkastarljuset lyser.

Svårt säga kiosk eller till och med Kanalkiosken. Och därmed förklara vilken underbar mat som serveras. Gör det ändå. Alltid himla nöjd. Kvällens kulinariska middag – inget undantag. Och som alltid, gäller ha bord bokat. Annars kan det handla om ståplats.

Kinesiska avtrycket växer. Och preciseras av personer med yttersta kompetenser. Inte längre en hägring utan en realitet. Fortsätter. Får väl se om det kommer ”ta över hälsningar”. Accepterar givetvis om det väl finns ett resultat att redovisa.

Ingen dress att prova. Så fick lugnt följa med finalen runt Let´s Dance. Två hälsingestintor i finalrundan. Men ändå ingen hambo. Hälsinglands landskapsdans. Let´s go rumble.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar