tisdag 25 oktober 2022

Aqua, dabba, doo

 

I varje fall nära. Men inte riktigt ändå. Inte allt med sig. Eller också egen oskicklighet. För drapera ned sina dräkter i utvisningsbåset. Lönar sig sällan. Eller inte heller styra in två klockrena självmål. Då blir det ridån ned vid Göteborgsbesöket. Lite onödigt borttappad bortamatch nere i Scandinavium. Så nu jäklar blir det att köra över Timrå på hemmaplanen torsdag afton. Blir att heja lite högre på plats då!

Även utan färgade glasögon. Bortdömda målet plus antal andra situationer. Syntes tydligt att domarna är en del av spelet och verkligen gjorde allt för att få stödet från hemmafansen. Sådana där randiga pajaser borde hitta någon annan sysselsättning.

Annan sysselsättning skaffade sig Sunak idag. Svor sig in – som ny premiärminister i Storbritannien. Rekord med tre stycken på sådan kort tidsrymd. Nu sälla sig i spetsen för et parti som alla dagar i veckan skulle förlora en folkomröstning. Och för det land som har gigantisk obalans i statsbudgeten. Råkan han också ut för den inbördes kritiken och ryker från sitt ämbete så kommer säkert det konservativa sällskapet spricka. Helt och hållet.

Lysande utsikter. När drivkraft, kompetens, glädje mixas. Precis som det gjorts på Restaurang Aqua. Då kan resultatet inte bli annat är stor framgång även på restaurangen vid Sandbacka Science Park. Den 14 november öppnar Omid restaurangen och den 1 december rullar han vidare med sitt julbord. Inte mycket at vänta på. Klart det blir en resa dit för att prova på läckerheterna. Kvalitet! Tveka inte, boka bord och njut.

Restaurangen vid Hedåsen har definitivt inte försvunnit. Den kommer såväl storrustas som byggas ut rejält. Stora arbetet påbörjas redan den 1 november. Så gäller klara sig utan Omids produkter mer än en vecka. Måste bara gå genom att titta framåt!

Lång styrelsedag. Så lång att jag inte hann med kyrkorådet. Inte denna gång. Men det blir säkert revanschmöten. Hem med några minuters framförhållning. Till tabata träningen. Så länge sedan - men gäller ju att inte ge upp, trots att saker och ting kommit emellan.

Ögonbindel på. SDs synsätt på svenskt media. När media enligt svensk tradition har frihet granska, skriva fritt. Då kritiseras detta av just Sverige Demokraterna. Men med M, Kd och L i sin strypsedel så kan det väl inte vara omöjligt för de bruna att stoppa det fria ordet.

Kändes rejält. Läsa artikeln om den damspelare i bandy som fått en permanent hjärnskada från sitt spelande. Tankarna på självmord, ständig depression. Fast bakom allt det där – en människa, en ung kvinna. Hjärnan är en ömtålig varelse som måste skyddas.

Annan berättelse från nära person i egna organisationen. Kändes tungt ha det tuffa så nära sig. Där ständigt. Livet är definitivt inte alls rättvist.

British Petroleum handlar det inte alls om. Et helt annat BP. Bromma Pojkarna nu åter uppe i allsvenskan. Knappast önskelaget. Inga mängder av egna fans. Och inte alls publikdragande. Men ändå välförtjänta. En tabell ljuger aldrig.       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar