lördag 12 september 2020

Känslor

 

Har aldrig varit ett ämne för karriär i gymnastik. Oavsett ålder så har jag nog varit åt det stelare hållet. Så det är inte bara åldern som är roten till nuvarande situation. om verkligen var tydligt när jag stapplade iväg till morgonens tabata träning. Och kanske visade att i den träningsgruppen måste man inte vara bäst för att delta i! Nästan en timme träning och det var med tillfredsställelse vi alla vandrade hemöver för en fortsatt fin lördagsförmiddag. Skön start på en ledig dag.

Än mer positivt när vi från fotbollsplanen och träningsytan också har fått virtuell kontakt till sjön! Man blir glad för livet. På samma sätt har Mickes gäng redan gjort stora positiva avtryck i hela samhället. Gruppen har lyft fram än mer av värde för oss alla. Hoppas innerligt att de om skapar den bättre miljön också får cred tillbaka. Det är de sannerligen värda. En klapp på ryggen, ett leende, en positiv kommentar mår alla bättre av. Kanske än mer positivt för de som aldrig fått chansen, aldrig fått möjligheten att bygga sina egna liv. Micke har et mycket stort och ansvarsfullt uppdrag – och han är absolut den person som kan bidra till att alla får möjligheterna till sina livsmöjligheter. Ledarskapet har absolut den stora betydelsen.

Positiv insändare växlas mot negativa. Så har det alltid varit. Så kommer det alltid vara. Vilket är fullt tillåtit i en demokrati. Ibland måste vi kunna konstatera att en del av vad om skrivs inte har helt med nuläge/sanningsbild att göra. Men är mer skrivit utifrån någon form av sagobild eller ibland av ett ifrågasättande – för ifrågasättandets egen skull. Men tillåtit i varje fall. Just nu kommer det in antal insändare och slutsatser från tjänstemannaförslaget runt framtidens skola. Ett material om är ute på remissomgång just för att få fram olika partiers och andras åsikter om. Jag har en magkänsla at alla inte förstår värdet av en seriös remissomgång. Och först därefter försöker bidra i inriktningen av framtidens skola – från förskola till vuxenutbildning. För oss i vår gröna konstellation provas nu om vi klarar av vara ett möjlighetsgörande parti med tydlig pragmatisk inställning.

Lunchutflykt. Hedersamt uppdrag. Dessutom med så trevligt brudpar och vittnen. Hoppas de också fick sin behållning från mötet på Stadshuset. Så att det inte blott var jag själv som hade ett meningsfullt möte!

SDHL premiär. Och faktiskt möjligt för mig se på det mesta. Brynäs vs Leksand, 7 mot 2, precis om det ska vara. Tre förutbestämda poäng nu inkasserade. Det här kan bli en riktigt rolig säsong! Öppnas bara läktarna så kommer jag definitivt åka in på någon av damernas matcher. Going for gold.

Fint besök på eftermiddagen. Härligt par att dela tankar och idéer med. Många erfarenheter och funderingar om fick passera revy. En bekantskap att vårda och utveckla vidare.

Stark film med starka känslor. Gick inte låta slå av trots att det handlade om TV4 med alla dessa reklamavbrott. Livet utan känslor – är inget liv.           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar