torsdag 5 september 2019

En potpurre´av upplevelser


Drar ihop sig – alltid. Nu drar det ihop sig mot slutet av veckan. Sedan vardagarna flyr undan. En hel del regn som kom undre natten. För att under dagen idag istället innehålla mängder med sol. Och sol piggar verkligen upp.


Några timmars fingrande på datorns knappar. Också en inledning. Som tenderar att alltid bli lång. Så mycket läsa in, så mycket kommentera – och så många brev att skriva. Erbjöd mig tidiga promenaden med Ilse – eller följa henne i vagn – eller hur nu dagen skulle påbörjas. Men någon form av förkylning på såväl hennes som hennes pappa höll dem inne i stället. Men tror det släppte per ganska omgående. Köpte kanske någon form av dunder på sin ICA promenad.


Två rejäla montage gjorda nu. Som ska ingå i vuxenbanan väster om Sörbyvägen. Under Martins ledning kommer det här säkert bli en superhärlig hinderbana. Inget kan sägas med större garanti än detta.


Kul få ta del av häftiga planer. Både när det gäller få till minst nationellt hög klass på isbanan som att göra hela 2,2 km sandstrand bäst i landet. Höga ambitioner, men låter det som, högst realistiska. Fantastisk ort som kan bli än mer fantastisk.


Inte alltid lika selebert lunchande. Denna gång på Strandbaden med Carl-Henrik och Ilse. Ärligt; kändes stort och till stor del hedervärt. Hoppas på många flera möjligheter. Lilla tösen behärskade hela restaurangen. Fattas bara!  


Trodde på snabbt stopp på Stadshuset. Och kunna driva fram flera mail och handlingar hemifrån. Men blev istället antal och intensiva timmar på Stadshuset. Allena i rummet så blev det en del gjort som dock inte handlade om samtal.


Rekommenderas verkligen. Torsdagarna står han där på torget. Dennis från Saltharens fiske Norrsundet. Drar till sig många fasta kunder. För har man ätit av Dennis produkter så kommer man gärna igen. Både för smaken och kvaliteten liksom för det positiva bemötandet.

Ur led är dock tiden. I Finland som är en timme före oss så stod klockan på mobildisplayen på svensk tid. Ändrades dock en gång där borta till finsk innan det övergick igen till svensk dito. Sedan hemkomsten har dock klockan vandrat över till finsk tidssättning. Startar om mojängen – men envist Suomi time.

Inga besked om hälsan  eller hälsoundersökning. Då torde det vara blott köra på. Vore det farligt så hade jag säkert blivit kallad redan. Har dock mina funderingar. Testar dem gärna mot den läkare som jag har så stort förtroende för. Men först måste dock denne komma åter från sina andra uppdrag.

Lindelöf längst bak i det svenska försvaret. Lindelöf längst bak i Brynäs försvar. Precis som det kan vara när två idrotter spelar matcher samma kväll. Och vinst till båda bröderna. Precis som det ska vara.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar