onsdag 25 april 2018

Upplopp


Med förankring och inför-arbete så går det hantera nästan vad som helst. Förberedd så går det sätta in kliniska ingrepp så blir det skrivna omhändertaget och nedmonterat. Med förtroende och i rätt omgivning fungerar det mesta. Så och idag.

Kändes som en bra dag. I stort sett rakt igenom. Tilläts diskussioner och inlägg utan negativa kommentarer. Hoppas på samma goda fortsättning. Några av dagens presentationer höll i det närmaste världsklass.

Kör på – ända in i kaklet. Kommer naturligtvis kännas konstigt. Samtidigt är det ju så med precis allt. Allt har ju ett slut. Kanske får hänga kvar och läsa alla dessa minnesanteckningar som jag utgår från att alla skriver. Uppdaterad har precis alla nytta av, i olika sammanhang. Allt för att ge möjlighet till en helhetsbild. Klart det är en form av merarbete. Men också ett stänk av tillfredsställelse. Att få vara med och bidra, få vara med och bygga sten efter sten.   

Klart är i alla fall att många bekantskaper sakta försvinner. Oavsett vad vi säger så klingar de bekanta ansiktena bort. Får väl fylla på med andra istället. En människa är knappast hel utan sociala kontakter och sociala inspel.

Gårdagens humanistiska insats kommenteras i olika media. Hamnar på ljusnan.se och läser deras ledarsida. Läser en gång till. Tydligt och klargörande. Skulle varit märkligt och landets mest humanistiska parti lämnade sina uppgifter vind för våg. Fortfarande stolt att lira i samma lag som firma Lööf & Jönsson.

Kristensson öser galla. Men det passar väl honom, hans naturliga tillstånd – gallans. Att han har stöd av vissa andra snedseglare gör det hela vare sig mer aptitligt – eller tvärt om.

Snyggt barn. Mammas kommentarer när hon fick träffa Carl-Henriks och Elins lilla flicka. Väcktes ordentligt och vill verkligen få fortsätta med den nära kontakten. Så mycket enklare det hade varit om hon hade begåvats med boende här ute. Får istället trösta historien med att hon har mycket god omvårdnad där hon är. Eller i varje fall för tillfället är.   

Blev lite krångligt med planeringen inför morgondagen. Så där plötsligt. När jag har annat på G för eftermiddagen. Men så rycker Marie in och löser problemen. Tacksamt.

Kvällen fick jag till lite promenad inom. I varje fall. Fast behovet är mycket större. Just nu en hektisk tid. Någon fri dag kanske kommer så där tidig maj dag. Fast det finns väldigt mycket annat fylla de hålen med.

Missa bollen. Trodde kanske jag hade möjligheten på lördag. Men nu är matchen flyttad redan till 10.30 och därmed – omöjligt. Tröstens ord, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Och när jag kan kolla in kanske Årsunda fotboll har många flera poäng bärgade.

Något har hänt! Någon har släppt kontrollen – och kontrollbehovet. Och tillåtet att hemsidan får fyllas på. Plötsligt så börjar det skapas intresse för fotbollen. Även i den aktuella föreningen. Frågan är närmast – varför det inte varit tillåtit tidigare.

Bayern München 1, Real Madrid 2. Slutresultatet i Champions League. Hann också med den fighten framför TV apparaten. Ett lag klart bättre, ändå det lagets förlust. Som det kan bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar