lördag 14 april 2018

Borde handla om samtal - istället


May day, may day. I det här var verkligen Storbritannien med. Tillsammans med som allierade Frankrike och USA. Med de senare som operativa ledare. Hämnd Syriska regimen för deras påstådda giftgas attacker. Utvalda mål som bekämpades i natt med i allra högsta grad riktade insatser. Nu svarar ryssarna upp med att kalla in den inre kärnan i FN. Vill med säkerhet markera att de också har någon form av muskler.

Återstår se om det här har någon som helst betydelse för vad som händer där nere. Och vad det betyder för den enskilde människan. Fast det kanske är saker och ting som för de största drakarna saknar betydelse. I allt bombande. Knappast acceptabelt att bomba, skjuta varandra till döds. Men givetvis än en grad j-ligare. Att sätta in giftig gas mot befolkningen. Mot sin egen befolkning. Visar synnerligen bryskt hur lågt mänskligheten kan sjunka när kampen handlar om makten.

Förmiddagen gick fort. Lite packning men främst hantera kommande vecka. När det blir fullt, överfullt gäller det att inte blanda ihop saker och ting. Prickar in antal fler möten på tider som redan är ockuperade. Skapar så lätt merarbete. I onödan.  

Hängde med Mats i bilen. Många trådar dra i. Många funderingar, rena kunskapsresan. Väldigt många samlade kunskapsboxar som är fyllda där. Mer resor tack.

Torsk. Bra som föda men inte roligt få. Division tre premiär och torsk direkt för de blå gula. Måste stoppas så det inte blir som förra gången, en lång blödande säsong. Och naturligtvis skapa intresse kring matcherna. Följer upp hemsidan och allt fylligt material som borde flöda in där.

Lagbygge. Lär mig mer om förutsättningarna. Lägger lördag/söndag i Falun. Inser också at jag måste förmedla eventuella lärdomar vidare in i egna organisationen. Ett åtagande. Trevligt gäng som det är angeläget bygga relationer vidare med. Redan efter första dagen; stärkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar