måndag 16 april 2018

Aldrig Wijka ned sig


Också en konst. Att aldrig Wijk(a) ned sig. Visar alltid vägen, Anna Wijk. Nu återigen tagit sitt Mora lag till SM finalen. Och som alltid; ett stort föredöme. Fantastisk tjej som har förmågan dra så många andra med sig. Tydligt mål, tydligt engagemang, tydligt – ledarskap.


Fortsätter med att vänta. Inte alls kontinuerligt uppdaterad. Men saker och ting utvecklas i alla fall. Klart att det viktigaste är att det ska gå bra. Någon annan tanke finns inte. Men ändå är jag väldigt nyfiken. Hoppas naturligtvis såväl Carl-Henrik som Elin kunde hålla mig nära uppdaterad. Nyfikenheten är större än någonsin! Så intet är som väntans tider. Det kan i varje fall jag skriva under på. Mobilen på under dagen, kvällen, natten – ständigt.

Romantikens lördag närmar sig med stormsteg. Drive in vigslar i Högbo. Har inget hört men klart jag är redo. Har lovat. Liksom att utvecklingen ska bli intressant att följa. Kliva in i två människors framtidsdrömmar – ett privilegium.

Mycket planera. För det är välfyllda dagar. Och där längre fram lär det finnas ett målsnöre. Lika bra köra ända in i kaklet. Även om ett meningsfyllt uppdrag plockas bort så uppenbart finns det möjligen större kraft göra bra ifrån sig i ett annat. Vara tydligare, mer fokusinriktad, mer resultatorienterad.

Dagen med vårpropositionen. Fortsätter med sin tydliga inriktning. Mindre satsningar med öronmärkta pengar. Som att allt är lika överallt. Och som att det finns obegränsade administrativa resurser till hands. Frågorna står som spön i backen. Enda svaret – det är valår. Och då är tydligen vad som helst tillåtet!        

Försökt framföra antal frågor över mail idag också. Men som vanligt, inga svar. Frågorna ökar ständigt i sin omfattning. Nådde fram med muntlig framställning. Även det – samma sak – hjälpte inte.

Kampen hårdnar. Förre CIA chefen i ordkrig med nuvarande USA presidenten. Det som tillhör det otroliga. Att på ju tunnare is Trump befinner sig, desto starkare blir han bland snedseglarna. Märklig syn och inte minst märklig kvinnosyn. Van att köpa sig vad som helst. Och fortfarande verkar tupén sitta kvar på skalle Donald. Trump eller Anka, närbesläktade lögnspridare.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar