söndag 8 april 2018

Söndag i full speed


En söndag som bara swishade förbi. Hann liksom inte ens börja innan det var dags släcka ned lysena igen. Något borde väl göra bestående avtryck. Och det är klart att jag minns besöket från Nils-Olov och Simone. Trots att det blev kort. Gårdagens däckskörd uppkörd för sommarförvaring. Och bestående – för en kortare tid i alla fall – Nils-Olov fixade till min egen frisyr. Det var mycket grått som färgade golvet. Av okänd anledning. Minns säkert att förr var det annan färgsättning, mer mörkt. Times, they are changing.

Premiär, igen. Eller egentligen comeback. Fanns tid och ingen möjlighet skylla på annat. Söndaglunch nere på Strandbaden. Och deltagande i ett tabata pass med Patrik. Förstod fort att det inte fungerar med att vila sig i form. Ändå konstaterade jag att nästa träning kommer jag åter missa. Den gången idrottsgala, fast en passiv variant för mig själv. 

Levererade raderna till Gästriklands Tidning. De ville ju ha texten idag så då fick de naturligtvis densamma. Utan att beröra texten närmare så handlar den om fejkskrivande, insinuationer och temperatur på valarbetet. Än mer bedrövad att läsa in text från en person som borde bevaka sin egen status. Status att vara betrodd. Denna gång insinuationer om att det finns kirurger som kvoteras in – utan kompetens. Snacka om att fiska i grumligt vatten. Titta sig i spegeln och fundera över ordet respekt? Bortsuddat.

Tvättkorg till mamma. Inte alls prioriterat idag. Men ändå ett skäl för Carl-Henrik & Elin att ta sig dit. Och vet hur betydelsefullt det är för mamma. Så ypperligt att de avslutade timmarna här hemma med att ta med sig denna korg. Blir ett positivt och uppskattat möte från hennes sida.

Varumärkesbyggande. I den verksamhet som växer mest i världen. Besöksnäringen. Och ta internationella marknadsandelar. Tydligen något som i alla fall en person vet bäst inom. Och bygger motstånd på något sätt. Knappast konstruktivt men blott vara emot är ju ett framgångskoncept som en del nyttjar kontinuerligt. Undrar vem som håller i ratten. Åker knappast med den som kör rakt in i en återvändsgränd – och rakt in i väggen. Söker istället möjligheternas väg. Och kommunicerar, gärna.

Förtroende. Få följa en strävsam person till dennes sista vila. Ändrar i eget uppställt program för att motsvara förtroendet. Första samtal hållit. Något ytterligare kommer. Klart att det ska stämma, kännas rätt för alla. Hitta den sträng som fungerar.

Glömsk. Det som kan drabba alla. Möjligen. Fans en överrock kvar som har Nils-Olov som ägare. Men går knappast vända i Stockholm. Plockar istället med den ned nästkommande vecka. Får väl hålla sig i skinnet och vara sparsam med utelivet antal dagar.

Kvällssamtal. Mer vanligt tidigare. Men nu möjligen accentuerat utifrån morgondagen och eventuella klargöranden, framställningar. Politisk styrd organisation. Che sera, sera.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar