onsdag 5 april 2023

Känslor för klubbmärket

 

Det där som gör skillnad. En del av lidelse och ambitioner. Närmast otroligt, 25 år och så het på spelarmarknaden. Men väljer spel i Hockey allsvenskan. Naturligtvis Linus Ölund. Uttalar det som självklart. Har jag varit med och spelat ner Brynäs så ska jag givetvis vara med i ambitionen att komma upp igen. Rullar sådana starka kort in med undertecknade kontrakt borde det öka möjligheten få ihop det där starka laget som ska föra laget uppåt igen. Så viktigt få med den här signeringen.

Viktig signering. Kontrakten som Alleima fåt sig till del för rörtillverkning i Sandviken. Två ordnar nu 600 + 280 miljoner. Om jag blott visste att det kommer mera. Arbetstillfällen i ledande företag bidrar starkt till attraktivitet.

Överraskad at det var två – och inte en. Rubriken i lokalpressen. Två bilar i krock. Klart jag höjt mer på ögonen om rubriken varit en bil i krock.

Svårt tränga sig in i annans hjärna. Ibland tvivla om det väl finns hjärna. 37 åring högg ihjäl 50 åring med en hel del mängd knivhugg. För att sedan bege sig till kyrkan för att delta i kyrkokören. Som den där avdankande hockeystjärnan på 45 år – hockeyn i Luleå – som stryper sin fru och sedan rullar in henne i en matta och knuffar ned henne i vattnet. Stryper henne framför sin sex månaders gamla son.

Tankar som finns, eller finns de över huvud taget? SD:are i Hässleholm som vill bidra för ett bättre klimat. Färre som andas ger en betydligt bättre miljö än att begränsa trafiken. Slutsats från hans sida; Inga invandrare så blir luften bättre. Kanske än bättre om visst parti evakuerades?

Intet nytt under himlen. Undre kvällen två personer nedskjutna vid Skärholmen. Stockholm calling.

Uppladdning inför påsk. Innebär också inhandling. Finns faktiskt personer som bor i en kranskommun men som åker in till stan för att handla! Förhoppningsfullt inte så vanligt. Men de som gör sålunda borde sluta säga något överhuvudtaget om landsbygdsutveckling. Nästan en ”hässleholmare” – men på annat sätt.

Påsken bjuder upp på något annat sätt också. Kyligt och snö som seglar ned – dock i måttlig form – under kvällstimmarna. Lite värme skulle inte vara illa få uppleva.

Troligen det här negativa vädret som hållit Sixten inomhus hela dagen. En katt vet nog vad som vankas och trivs uppenbarligen bättre i att njuta av inomhusvärmen.

Terrorplanering i Sverige. Polisens spaning effektiv nog för at gripa fem ledande personer i terrorhandlingen. Bland dem en 15 årig yngling från Sigtuna. Det ska börjas i tid det som krokigt ska bli.

Börjar utkristallisera sig. I alla fall i kvalet upp mot SHL. MoDo närmast i finalen. Tippar Djurgår´n som motståndare. Stor risk att Löven faller bort redan i semifinalerna.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar