fredag 14 april 2023

Bytt kommer inte igen - förrän i höst

 

Än slank han dit och än slank han dit. Men det mest stabila vintertid fungerar inte alls sommartid. Och heller inte tillåtit. Men nu är det åtgärdat. Fixat av Martin. S här i den elfte timmen dessutom. Båda bilarna har utrustats med sommarskor. Eller sommardäck. Och därmed tillåts de rulla vidare på de svenska vägarna efter den 15 april också. Kanske lite tystare än att höra dubben slipas ned mot asfaltvägarna. Påminns också om att ganska snart är det badbyxor och sandstrand som gäller. Inte illa det heller.  

Var lite av temat. På Bomässan. Trädgårdar och växter, insatser under det varmare halvåret. Men genomgående – och mest – erbjudanden om solceller på taken. Ställde ju en del frågor och därmed blev det en hel del kontakter. Hur de kommer ske framlänges? Kanske väntar en hoper med olika besökare. Som kommer erbjuda sina aktiva tjänster. Mot betalningar givetvis. Borde givetvis slå till. Alla måste på olika sätt aktivt bidraga.

Faktiskt imponerad. Av just Bomässan. Så många utställare. Den gigantiska hallen ger så många och olika möjligheter. Lite handlande faktiskt. Ost, grönsaker, öl – hamnade så småningom i bilen. Men diverse samtal med andra som kanske, kanske leder framåt de också. En trevlig eftermiddag.

Trevligt, traditionellt. Roger Westblom kör vidare! Sommaraktiviteter på Ön Hedesunda. Ingen aning om hur många somrar som det här drivits. Åtskilliga är i varje fall ingen lögn. Var ju så många år sedan – så varför inte denna sommar. Docktisdagar och därmed missas ju en tabata träning. Om jag inte kan få med mig gruppen tränande till just Ön. Så kan vi köra vårt träningspass från scenen där borta. Tror faktiskt det skulle bli en formidabel succe´

Hur det kommer gå med Furuvik i sommar är en helt annan fråga. Lite svårt skjuta ihjäl sina schimpanser och därefter per automatik upplevas som ett härligt ställe för att glädjas och trivas på. Utredningen som nu visas upp är ju också tydlig med att den här sortens djur inte får avlivas med den typ av gevär som nyttjades.  

Glädje några mil norrut. Ritat på för en ny säsong. Anna Meixner. Rivig och snabb österrikisk hockeyspelare Avslöjar att hon blir kvar i Brynäs och kriga vidare för sitt damlag enligt modell Brynäs Hockey – going for gold.

I såväl damlaget som i herr dito fattas det fortfarande spelare. Helst spelare med hög klass förstås. Finns ju liksom blott en enda förening – sex starka bokstäver. Och upp, upp i högsta topp. Där färgen är skimrande gul med allt det där gulddoftande.

Definitivt inte guld. Mest missnöje. Lova stort och hålla tunt. Många magplask i ivern att tvätta organisationen från humanism till inlåsning och övervakning. Till och med hotar demonstranter med att de borde skjutas ned – med skarp ammunition. Inte mycket Krist kvar. Göms effektivt i någon form av Busch.

Kvällen; ost från Holland, oliver med stor size och lite rött. Kvällens intag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar