torsdag 5 maj 2022

Serverade sanningar

 

Att få vara med – en ynnest. Både få ta del av, fundera kring som följa upp. Men också få ta kontakter och inte minst själv kontaktas. Självklart att kontaktnät är avgörande, liksom skapa förtroende emellan.

Arrangemanget i dagarna tre. Företagarmässan på Göransson Arena. Många var det – utställarna. Fyllde de stora hallen med mycket intressanta föremål. Liksom var oerhört tillmötesgående för utvecklande samtal. Spelade liksom inte någon roll vilken monter jag stannade upp i. Samtal blev det i varje fall. Men hann definitivt inte med alla.

Morgondagen med några inlagda punkter. Men efter dagen idag så måste jag hitta mera tid för Arenan. Samtal som ska föras vidare. Hyperintressant.

Förmiddagens samtal mellan Mats från Sandvik, Mats från Kaiser Future och Therese från Microsoft, Eva från Regionen och under Marias kunniga ledning Blev en höjdare. Så samtalat. Framgång utan samarbete fungerar aldrig. En mycket god inblick i vad som pågår i världen. Av vilken vi själva är en del av givetvis. Skrev själv så pennan glödde. Vid tillfälle försöker jag teckna ned slarvraderna. Ser snabbt att rättstavning inte verkar ha varit någon speciellt hög kunskap. Formligen längtar till att hitta någon, eller organisation att bryta intrycken med. Allt för att komma lite längre fram.  

Bra avslutning. Samlas i styrelsen för at tanka av vad som slagit oss var och en. Vad ta med vidare. Fast det blev ju blot lite kryddning. Inte djupet för att gå vidare från. Begär ett avskilt samtal lite lågt upp i kedjan. Måste helt enkelt få ur mig det som jag konstaterat. Eller åtminstone få dryfta intrycken så de kanske, kanske också kan fyllas med aktiv handling.

Så många år sedan. Tiden går. Men hälsning till Nils-Olov från lärare på Göranssonska skolan. Även om hälsningen inte var till mg så gladde det onekligen – mig! Känns ju som han gjort ett mer eller mindre bestående avtryck.

Nyskodd nu. Anna-Gretas bil med aktiv hjälp från Martin. Brukar liksom vara så och alltid till största belåtenhet. Hann också med det som det inte fanns utrymme för i tisdags. Träning med träningsgruppen – tabata.

Konsekvens när det brinner. Indirekt i varje fall. Utflykt för att hämta. Klart det gäller att ställa upp. Helt utan tankar att det kommer bjudas åter. Utan helt med instinkten att vara med och betyda.

Sent blev det. Flygstrul i Luleå. Trots att den staden fortfarande har fått ha sin flygplats kvar så kan det uppenbarligen bli problem- ändå. Så hockeyfinalen i Karlstad fick pucksläpp först 21.00. Nattine. Natti natti.          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar