onsdag 4 maj 2022

Ack så intressant

 

Känns så men det finns ju ingen anledning fundera på något annat sätt. At det nog aldrig förut hänt så mycket som engagerar – möjligheter som finns och som är så uppenbara. Kontaktnät som är så avgörande och alltid är grunderna i att bygga starkt och uthålligt. Förändring är inte något vara rädd för – definitivt inte när man själv kan vara med och ratta. Som det är komma framåt, måste våga släppa beröringen med marken. Åtminstone för den ena foten. Annars blir det lätt hänt att fastna, stelna. Framtiden är helt upp till vad man gör den till.

Förmiddagen. Nog så viktig. Liksom at vara med och sätta upp en regelbok. Regelverket som det är att styra efter. Och som givetvis alla måste känna till – även med den skrivning som vi har idag. Skulle vara märkligt om man är med i en form av spel utan att känna till regelverket. Kanske det skulle vara anledning testa i en form av prov. För kommande ”säsong” måste vi tillse att alla förstår innebörden. Just nu handlar det dock om vissa nya ställningstagande inom regelboken.

Avsatte tid för att fixa till en del handpåläggningar. Finns ju saker och ting som har bäst före datum och måste hanteras innan tiden är ute. Samtidigt är att-göra-listan längre och längre. Dag för dag.

Samling vid pumpen. Stämmer inte helt och hållet. Inte heller med Kronobergare hitåt. Men som det är alla onsdag eftermiddagar. Året igenom. Samling nere vidåtervinningsstationen. Där samtalen förs. Och idag hann jag ned dit. Återvinningscentralen.

Lite inspirerad. Kolla in kvällens hemma match i fotboll. Har ju börjat så bra. Och ikväll inget undantag. I femton minuter. Men sedan blev det allt efter sämre. Plus den där ödesdigra utvisningen. Gästerna kunde komma igen efter det där 1-0 underläget. Vände matchen totalt och seglade ifrån till en 5 – 1 victoria. Bara gratulera Bollnäs. Men det vankas ju ytterligare en match mot dem. Och då!!! Som en sällsynt dålig förlorare tog jag mig hemöver och ville inte se slutet på eländet.

Kändes bättre kolla in hockeymatchen. Den som gällde så mycket i fighten om en enda SHL plats. Hopköpta HV 71 inför en-vinst-till och klara för SKL. Sjätte kvalmatchen uppe i Umeå den här gången. Tryck i hallen givetvis. Årets överraskningslag r definitivt Björklöven. När björkarna susa.  

Där björkarna susa sin milda sommarsång Och ängen av rosor blommar
Skall vår strålande brudefölje en gång  Draga fram i den ljuvliga sommar

Precis som vi kan ha det. Men ett antal mil österut är det istället rena rama helvetet  Där röda arméns mördargäng drar fram. Till och med skjuter skarpt rakt in i människomassor. Det som till och med avfärdades i Sverige när en speciell person så föreslog. Onekligen verkar de ha mycket ihop – kvinnan och Putin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar