måndag 2 maj 2022

Också en måndag

 

Meningsfull måndag morgon. Som vanligt. Rådsmöte plus nu också beredning. Många frågor och synpunkter som plockas fram på bordet. Och många andra rullas vidare övriga veckodagar. Så – inget undantag idag. Kreativ måndag. Veckan blott i sin linda.

Klart det var en del teckna ned, skriva. Enkäter besvara men även arbete som inte blivit gjort. Enda det med säkerhet finns det allt det här; Det rullar ständigt in mera, varje dag. Vilket bidrar till att göra varje enskild dag än mer intressant.

Nästan rekord. Eller troligen var det rekord hur fort börsen i Stockholm föll. Precis som att botten helt rämnade i påsen. Men också ganska fort återtog sitt egentliga värde. Tekniska krångligheter bakom?

Fötter, fylld av blod och känslor. Hade min ti på Fotåpia under eftermiddagen. Fotvård när den är som bäst. Och dessutom välbehövligt. Finns mycket med känslor där nere, nedstoppat i skorna. Nu klarar jag mig antal veckor igen. Men det finns ju saker och ting jag själv borde kunna göra. Massage, inoljning. Fast för det där nära och goda samtalet behövs ju verkligen det fysiska mötet.

Kenneths blomlådor. Fortsatte dränka in dem med tjära. Nu är det i alla fall klart. Frågan är närmast om de någon gång kommer torka. Men luktar gott – det gör det verkligen. Med inlagt underarbete kanske de håller några år – extra.

Promenad med lugnt tempo. I alla fall något. Och tabata träningskväll var det ju inte frågan om. Först i morgon samtidigt som jag då är bortrest själv. Lågt tempo, kort promenad är alltid mycket mera än blott intet. Men samtidigt – stöter alltid på bekanta. Så att den korta promenaden tar allt längre tid.

Fortsatt spännande vecka. Olika åsikter som ska vädras. Kanske t o m ställas mot varandra. Det törsta arrangemanget kommer ordnas med ganska klara frågeställningar. Som kanske skall förberedas om man inte själv vilar i lugnet och inkluderas i detta känna till bakgrunden och ämnet. Det mer outgrundliga är hur några personer mörkar och vill uppnå, vad? Klart att något sjukt skymtar där i fjärran.      

Problem med läckande rör, anhopat mögel. Inte alls gott. Nu ett försäkringsärende. Fanns det här upptäckt hos den tidigare villaägaren så har vips skuldfrågan fåt en annan signatur. Klargjordes idag över ett telefonsamtal.

Topp i allsvenskan. Överraskande att Hammarby hänger i. I alla fall för mig. Oavgjort vs Malmö FF klarar inte så många andra lag.

Att Färjestad avvisade Luleå Hockey klart bekymrar föga. Säsongen, den riktiga, tog liksom slut när Brynäs föll ut ur slutspelet. Men följer ändå dem fortfarande. Idag kan räknas in en tjeckisk landslagsback. Hoppas och tror att de gjort rätt val.

Onsdag kväll väntar på Årsundas egna Wembley Stadium gästande Bollnäs för att sedan avlösas med förortslaget Rengsjö på lördag. Vid den senare tillställningen – undrar om vi kommer få fint besök. Hoppas givetvis.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar