tisdag 27 juli 2021

Boön naturligtvis

 

Visar sig återigen. Att det finns möten, och möten. En del kanske inte alltid så uppslitande roliga att hålla. Men väl nödvändiga. Måste-möten. Svårt förutse innan hur saker och ting kan te sig, hur de kan utvecklas. Och säkert inte alls i mål. Men plötsligt finns där en möjlighet. Precis som det kan vara när kloka människor samlas och kan resonera konstruktivt. Aldrig fråga om att hitta syndabockar, blott leta efter möjligheter.

Annan dag idag. Inte alls den självklara baddagen för en massinvandring på intilliggande badstranden. Ändå en fin dag. Mycket vacker och inbjudande sommardag. Vanligt har det nu blivit med den närmast överfulla badstranden. Uppgifter idag från Campingägaren. 3.000 badande samtidigt. Imponerande siffra. Men också ett betyg på att här finns goda förutsättningar. Fast det finns med säkerhet stora utvecklingsmöjligheter. Kan redovisa en hel lista om någon skulle vilja vara intresserad. Borde vara intresserad!

TV knappen intryckt. Redan 07.15 förstås. När våra handbollsdamer gjorde avkast vs Ryska laget i OS sändningen. Givetvis rak i ryggen före och sjöng närmast med i svenska nationalsången. Vilken överkörning! 36 svenska mål mot 24 stycken ryska. Nu stiger målsättningen alltefter.

Redan 10.00 följde det damer igen. Den här gången svenska fotbollslandslaget vs Nya Zeeland. Men med åtta nya spelare i svenska startuppställningen! Är man klar för gruppsegern så kan det bli så. Och möjligen för hela turneringen värdefullt med att ha många spelare på tå. Gruppvinst efter idag 2 vs 0.

Tillgänglig. En första målvakt i Brynäs laguppställning. Har nu hämtats hem från ursprungligen Finland men nu senast professionell ”over there”. Några finska inslag kan ge än större mått av Sisu. Hoppas givetvis på en spetsforward. En sniper som kan göra skillnad!

Vanligt den här veckan. Fortsätta med bevattningen på tomten strax söder om. Så att de själva kan njuta av veckan där borta i Visby.

Ett trevligt inslag att minnas. Hämtas vid Stenbryggan för färden över till Boön. För lunch och umgänge – speciellt med Leonie. Badbyxor med gjorde det möjligt för badinslag. Annorlunda – speciellt och omöjligt själv - när det saknas eget båtägande.   

Åkte i annan riktning. Informationen kring Greta och hennes resa till Uppsala. Jättefin vovve som haft det bra och tagits om hand på ett mycket personligt sätt. Och utifrån never-give-it-up återigen på professionell behandling. Kan inte göra annat än att blott hålla tummarna. Och lyckades! Enligt rapporten som kom mig till del.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar