onsdag 10 mars 2021

En sömnlös natt

 

Lika bra att städa undan. Få det hela överstökat. Och ikväll var ju en bra kväll för detta. Semifinal tre. Två raka vinster blev nu tre. Och så väntar finalspelet. För Brynäs damlag. Going for Gold. Nu gäller det bara att städa av Luleå Hockey. Klart jag skulle vilja uppleva det nära. För kvälles motståndare, HV 71  är det slutspelat för säsongen.

På herrsidan däremot verkar ju HV 71 abonnera på en av platserna där längst ned. Och därmed bäst i sju matcher mot det andra bottenlaget. Vilket det nu lär bli. För ena laget, falluckan rakt ned i den undre serien. Med andra reklampengar, med andra förutsättningar. Och kanske kontant placering där nere i källaren. Hotet är överhängande även för egna favoriterna. Så inte underligt att natten till idag var bland det värsta att uppleva. Inte en enda sekunds sömn. Trodde inte det här var möjligt. Inte med det laget, inte med den tränaren.

Klart tröttheten är överhängande. Så att det nu vankas en nattsömn – äntligen. Samtidigt är det ju match i morgon kväll. Och då Leksand i Tegera Arena. Huvva. Så vi får väl se vad innehållet är i Stora Daladansen. Och – har inget emot en överraskning – då.

Spännande dag. Att komma överens igenom hela politiska fältet – med en vision! Knappast vanligt. Fordrades lite handpåläggning så blev det majoritet på 100%.

Finns massor med andra material också. Som gjorda för handpåläggning. Som det lämpligen går arbeta med i ett fungerande och kreativt team. Och jag tror vi verkligen kan göra varandra bättre. Inkluderande att våga ifrågasätta – det som handlar om förtroende. Olikheter som berikar.

Berikar kan det inte gå att säga om spektablet som deltog i TV1 igår kväll. Därtill också partisekreterare. Islamafobi i kvadrat. Men så tydligt när det finns intelligens och sätta densamma på plats. Borde finas kunskap och insikt i svenska folket. Att förstå och inse.

Först vara nationalhjälte. Nyligen delta i underhållsprogrammet Norge – Sverige. Och just nu dömd. Dömd för sina narkotika affärer. Behandlingshem för tidigare hjälten Petter Northug. Sorgligt se hur en känd person krackelerar.

Stå till svars. Till och med på 11 punkter. IVOs kritik mot Hofors kommun. Omfattande men förklaras på något sätt tillhörande omständigheter som datorprogram.

Blev en kväll ikväll också. Som brukligt är. Och som vanligt numera. Blandning mellan teams och zoom. Just ikväll till och med två möten. Trevlig grupp – den där kring ledarskapet och hur det kan utvecklas. Regisserat från Örebro horisonten. Kommunikation på dagordningen.

Sent påkommet. Men sedan så svårt sluta. Avsnitt efter avsnitt fick rulla fram. Jägarnas avsnitt tog slut ett efter ett. Och mitt i allt detta – Rolf Lassgård. Också han ett äkta Brynäs fan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar