onsdag 4 november 2020

46:e

46:e i den långa raden. Fast inte klart ännu. Farsen fortsätter med en person som inte klarar av annat än vara lite av byfåne. Eller vad hans tweetande handlar om. Har ju spridit sig över världen. Närmast häromkring med ett speciellt orakel. Inte så långt ifrån. Kan allt, vet allt, negativ till precis allt bygger personen upp sin egen profil. Måste rimligen vara tragiskt för hen själv.

Lägger ut lite beten world wide. Som till Mary i Wisconcin, annan Mary i Arizona. Eller till Joanne i Melbourne. För att få perspektiv. Skadar inte att lyssna in. Speciellt till personer jag hyser största förtroende för.

United States of America. Och inget skämt. Redan nu förutspås att valresultatet kommer överklagas. På grund av vad som helst, på grund av att det här handlar om USA! Där vad som helst kan hända- och där vad som helst också händer.

Två personer, Två partier. Men även den som nu verkar gå segrande ur bataljen är ingen Messias. Och heller ingen extremt framskjuten demokrat. Utan en lagom variant vilket varit nödvändigt för att utmana om uppdraget. Ändå skillnad. Biden förstår konsekvensen av klimatförändringar, vet att USA kan ha en ledande roll, säger ja till Paris avtalet. Förstår att femtio miljon amerikanare inte kan stå där utan sjukvård. Inte kan bortse att det finns en värld också utanför stars and stripes eget område. Förstår att problem inte kan mötas med murar utan med samtal och förståelse.

Att börsen stiger är en stor överraskning. I alla fall för mig. Hade trott på en annan utveckling. Men allt kan uppenbart dra åt vilket håll som helst. Avvaktar morgondagen.

Trevlig förmiddag. Mycket matnyttigt. Tillitsstyrning går det ju stava till. Men så är det detta med verkligheten. Också. Mycket kompetent föreläsare. Ändå var det några inlägg, frågor, synpunkter som mer handlade om självmål. Eller om jag så radikalt missförstod. Hanterade anteckningar, kan vara mycket värdefullt ha dem nära. När, om vi hamnar i ett hett ämnesområde.

Många hantverkare på hemmaplan. Men snart kanske det är klart. Litet utrymme – men massor av arbete. Plockade ihop en hel del och nyttjade möjligheterna till veckans enda möjliga timmar – för återvinning. Alltid populärt område, verkar det som.

Trevlig afton i övrigt. Ta del av tankar, idéer, möjligheter. Från seriöst investeringshåll. Utifrån et långsiktigt winn winn upplägg. Precis det som behövs för att världen ska snurra vidare.

Kul också. Hyresgäst att lita på.  Som skapar rörelse och liv. Ger så mycket av mervärde. Jaga för pengar är en sak, jaga för positiv energi, något helt annat. Även äldre fastigheter ska vårdas. Och göra det med värme och energi.      

Kvällsmöte som ersattes med kvällsmöte. Många saker och ting som händer kommunalt, regionalt och nationellt. Var annan onsdagskväll så står linjen till förfogande. Ibland matnyttigt – och ibland en gäspning.

Lång kväll, tidig morgon. Så väntar säkert om tjugofyra timmar återigen en väldigt lång afton. Blivit en form av vana. God eller ond. Både och.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar