tisdag 6 augusti 2019

Dragkrok, ok


Snabb repris. Fanns ju tid idag. Så nu är bilen besiktad igen. Eller i vart fall dragkroken. Återigen massor med tack till Stefan som fixade till det hela. Gott att ha kvalificerad kunskap så nära till hands.

Samma sak med nära kompis som kan allt kring plåt och därmed kan eliminera rost. Fixar nu en ljuddämpare på den lilla bilen. Helt säker på att åkkomforten blir avsevärt mycket bättre. Finns knappast någon enda person som kan slå Ali på hans eminenta kunskaper

Seglar vidare på moln. Under den här fantastiska veckan. Dubbelfarfar kallas det ibland. Formligen smälter när Nils-Olov kontinuerligt skickar sina bilder. Den ena bilden mer fantastisk än den andra. Undrar stilla när det finns möjlighet se henne i verkligheten. Fast förstår att de själva vill landa först. En omtumlande upplevelse. Men så enormt lyckat.

Känslosamt är det också när Ilse inte mår hundra. Feber är inget att leka med men hon är definitivt i goda händer med sina föräldrar. Och ikväll –starkt på bättringsvägen. Anmäler mig direkt som barnvagnsförare under förmiddagen onsdag.

Blir ju en hel del förändringar per kommande vecka. Elin träder in som lärare på heltid. Så nu blir det än mer viktigt med noggrann planering. Drar gärna mitt strå till stacken. Oavsett vad det nu kommer handla om.

Lunch från Ånyo. Finns det verkligen något bättre matställe i landet? Fantastiska luncher. Nästan omöjligt köra förbi utan att trycka på bromsarna. Dessutom så himla trevliga. Matgästerna formligen staplade på varandra.   

Den där promenaden, lång eller kort. Idag ingen alls. Och recept på något sådant borde finnas utskrivet. Som en daglig aktivitet som inte får missas. Låt det gärna bli som en form av daglig drog. Rörelse, träning.

Hann i varje fall med kvällens tabata pass. Den som Helena och Mari leder så välplanerat. Även träningen i kväll var för mig helt nödvändig.

Etableringar eller inte. Största möjligheten handlar om personliga kontakter. Som byggs upp i största förtroende. Och ett engagemang som inte begränsas av kontorstider. Professionalism utan engagemang är totalt bortkastat.

Inte många, oftast inga alls. Men idag kanske två i alla fall. Hus till salu även i vår kommundel. Och när de väl finns så är det aldrig några tvivel om att de vandrar vidare mycket snabbt.

Kvällsregn, men i mycket måttliga mängder. Heldag sol igår, sol idag. Men ikväll de få dropparna. Finns ju de i bekantskapskretsen som påstår att vårt område verkligen är sommarens paradis. Morgondagens utlovade tuffa väder. Återstår se vad det kommer handla om.

Visste från tidig morgon. Att det skulle bli avslutning ikväll igen. Men nya pass från dansk/svenska serien Bron. Den som håller samman. På samma sätt som Simone nu håller samman oss. De er e ynnigt land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar