onsdag 12 februari 2020

Safety first


Andra dagen. På raken. Som det fanns sol på himlen. Avvaktar intressant morgonen och ser om det här börjar utveckla sig till en vana. Men lite förrädiskt dock. Varmgrader och ändå lite halt före på väg in mot Gävle. Kort resa, lugn färd.

Morgonbesök, tidigt. På väg mot fullmäktige stannade han till för en macka och lite samtal. Men heldag i Bollnäs och så himla förkyld. Bara ge honom ett lycka till. Men kvällsmötet därefter i Mora rekommenderade jag han skulle avstå från. Sådan här avancerad förkylning måste mötas med respekt. Vila, vätska, sömn.  

Hela förmiddagen. Säkerhetsfrågor i sin prydnad. Konsekvenser vid förändringar. Konsekvenser även utan förändringar. Och flera intressenter som säkert tycker olika men ändå inte kan presentera varför de tyder si eller så! Blir onekligen en mycket spännande fortsättning

Fick förtroendet skjuta iväg en pil idag också. Amor pilar. Härligt förtroende få viga par. Speciellt när det också känns värdigt, minnesvärt för de som gifter sig. Definitivt känslan idag – också. Brukar vara gott när man bjuder på sig själv. Dessutom roligare, mer tillfredsställande själv – också.

Parodin USAs presidentval går vidare. Demokratisidans 78 åring leder. Anklagas för att vara kommunist då han vill fixa till något runt ett hälso- sjukvårdssystem. För alla de miljoner amerikanare som lever på nåder. Eller som tror på budskapet – make USA great again. Skrävlarens budskap.

Men snart med i racet. 30 gånger så rik som Trump. Bloomfeldt. Kommer utmana och visa om det bara är att köpa sig in i Vita Huset. För onekligen är USA great. Money talks, alltid. Och i det systemet – absolut alltid.

Bernhardssons köttlåda levererad. Delas med Per-Ewert och Lina. Kostar också pengar. Men då är det helt kring kvalitet. Skillnad det. Liksom det är nödvändigt ha produktionen så nära att alla kan förvissa sig om att den verkligen kontrolleras och inte innehåller antibiotika. Skillnad också mot ekologiska varor som uppenbart kan komma från vart som helst.

Härlig bild idag. Annika fixade så mamma fick komma de tjugo metrarna för att uppleva dragspelsmusik. Dur Draget. Dessutom med en av de personer som hon alltid gillat så mycket, Majlis. Syntes tydligt att det blev en angenäm timme. Härligt när hon kan uppskatta närhet och kan visa känslor tillbaka.

Inte lika kul rapport från Nils-Olov när lill  tjejen inte mår bra utan till och med får upp det hon får ned. Gott omdöme och lugn så kommer allt bli bra.

Kanske inte lika bra för storsatsande MoDo Hockey. Fick ju ikväll fira en av sina gamla f d hockeyspelare. Och fick en väldigt bra start mot Timrå. Innan medelpadingarna vända allt över i egen regi. Det dyra slår inte alltid den billigare varianten.      

Från Brynas horisonten – intet nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar