fredag 28 februari 2020

Alla dessa lärorika dagar


Ungt lag, väldigt ungt. Och kanske inte riktigt flygfärdigt ännu. Saik damlag, mycket flickor. Och uddamålsförlust i första kvartsfinal matchen. Hemma vs Solnas AIK. Men definitivt inte chanslösa. Och blir ju en andra avgörande match där i hufvudstaden redan på söndag. Och aldrig ge upp – bara vända på skivan. Och visa på vilka som till slut är bästa gänget.


Bästa laget har inte Sandvikens IF dam behövt bevisa ännu. Men det kommer. Nu när man accepterat att bli uppflyttade i landets näst högsta fotbollsserie. Gäller anta utmaningarna när de serveras. Bättre spänna den båge som brast än att aldrig spänna någon båge alls. Det här kan bli mycket bra! Och plötsligt – högst rankade lag i hela länet.

Och på fotbollstemat. På måndag inomhus kampen i Svenska Cupen; Sandvikens IF herr vs Djurgården. Huvudmatch för Canal+. Det är stort, så stort att jag inte alls kommer missa tillställningen.

Annan tillställning idag. Försökte skap något med nyvunnen kunskap kring power point. Intressant. Men skulle nog haft behov en helt egen lärare. Så nära, och med stort tålamod. Bara det där at plocka ned antal bilder så kan jag välja ut några själv för en timmes föredragning. Bilder men absolut ingen textmassa. Läsa texter från power point själv – närmast pinsamt.

Lunch i kreativt sällskap. Då blir maten närmast en bisak. Fast den är alltid förstklassig. Där på klassiska Oden Bistro. Hög klass givetvis även idag. Liksom på sällskapet. Fast uppenbart passade det visst inte alla.

Eftermiddagsmöte. Långresande gäster. Sammanfattade mötet. Ganska bra tror jag faktiskt. Men ändå inte helt säker på vad samtalet handlade om. Gjorde mina anteckningar och kommer givetvis analysera dem noga. Rätt spelade kort så kan det här bli avgörande gott.

Avgörande eller inte. Den kände programledaren från Gävle som togs i Stockholm med så pass många promille i blodet att böterna översteg 30.000 kronor. Skämmigt och egentligen oförsvarbart. Hur det färgar mannens varumärke får väl framtiden visa. Skämmigast för mig är att dela efternamnet.

Och så var denna vardagsvecka slut. Inspirerande när den kontinuerligt bollas mot en person som betyder så mycket i tydlighet, värme, kontinuerliga processer. Person som betyder så mycket och som alla kommuninnevånare faktiskt borde inse har det där helt speciella.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar