söndag 9 februari 2020

Feelings


Hooked on a feeling. Speciellt ha killarna samlade. Och det tillsammans med sina respektive som i några fall faktiskt är tre numera. Faktiskt en trio som vaknade här i morse. Och då är det omöjligt att inte gå ned och titt på det lilla underverket, och även beröra henne över kinderna. Helt fantastiskt att det finns två sådana där små underverk. Andra blott tvåhundra meter hemifrån. Känns som två starka magneter. Blickarna formligen fastnar på dem båda. Dessutom är de mycket tydligt intresserade av varandra. Även det en fullträff.

Missade förmiddagspromenaden. Blev en fylld förmiddag i alla fall. Dörröppnaruppdraget som innebär föra personer tillsammans. Vilar knappast på grund av söndag. Heldygnsuppdrag, när så finns möjlighet till.

Tillfredsställd när det går tussa samman Dennis och Magnus. Det här kan bli hur bra som helst. Nu återstår endast uppdraget att hitta ett fungerande datum.

Datum gäller det hålla koll på. Noga med hur allt förs in i kalendern. Kollega-när vän som uppenbart aldrig haft någon kalendern. Enormt imponerad att det fungerar ändock. Eller tror – kanske uppenbart – att det finns/funnits en kalender i varje fall, dock secret.

Vilken jakt, vilket tempo. Gick inte hålla sig undan masstarten i Falun. I alla fall inte damloppet. Nu var det ju ingen svensk tös på toppen av pallen. Vinsten togs – som alltid – av Johaug. Men idag fick hon tuff konkurrens. Ända in över mållinjen. Där Ebba Andersson till slut förvisades till andra platsen. Men vilken fighter. Och det blir ett nytt skidår i höst igen. Då Johaug – kan du inte kassera in några vinster längre. Förutom Ebba kommer Frida Karlsson se till att det hela blir svensk lukt på säsongen.

Härlig eftermiddag. Få vara med på introduktionen av ny pastorsadjunkt. En helt underbar person. Personlig i sin framtoning. Att hon dessutom också är en fantastisk sångerska gör inte det hela sämre. Tänk om flera kunde bjuda på sig som hon direkt gjorde. Nu har vi både henne som Lars-Erik. Ett helt oslagbart par. Härligt också att vi som organisation nu kan ta många steg framåt i samhället. Förtroende, aktivitet, synliggörande, ta plats, våga ta den ledande tröjan. Det är så mycket som är möjligt med de skarpaste verktygen i lådan.  

Som vanligt blivit söndag kvällar. Så ska det låta är det mycket svårt låta bli. Även om det fångar mycket olika gång till annan. Följde upp med reprisen från Superstars 2020. Många kändisar som jag har som personliga favoriter. Peter Forsberg och Magdalena Forsberg tillhör definitivt den kategorin.

Och nu stundar en intressant vecka. Välfylld men också mycket utmanande.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar