tisdag 18 februari 2020

Aldrig alltid glad


Aldrig, aldrig – får man vara riktigt glad. Så och ikväll. Hem efter årsmötet och på med TVn. 1-0, härligt och så litet tid kvar. Men så kom då 1-1 efter ett mål som målvakten säkert skulle vilja ha igen. Och ändå hemmaledning alldeles i slutet av matchen. Där bortalagets målvakt verkligen strulande till det för sig. Och ändå. Kvittering på ytterligare längre skott. Darrade rejält i försvaret. Förlängning så rann det iväg igen! Endast ett hemmapoäng för hemmalaget Brynäs – ridå. Och slutspelsmöjligheterna reducerades ytterligare. Uppenbart är manskapet inte starkare än så här! Ytterligare en bortkastad säsong.

Annars rann kvällens årsmöte fram till avslut och ny stark styrelse nominerades. Med mycket tydliga uppdrag. Tydlighet i organisation och uppdrag ger trygghet och möjligheter agera. Måste alltid finnas ledarskapet och en intresserad styrelse i övrigt att arbeta vidare med.

Föredragshållare, gäst som inledde. Sam Cole. Fantastisk berättelse, gav stort engagemang. Tydlighet. Så många möjligheter som erbjuds. Men utmaningen handlar definitivt om att ta tillvara på dem också. Mycket tydligt vad vi borde göra. Nästa fråga är vad vi faktiskt gör. Hur vi kommunicerar, marknadsför, tar kontakter. Att lyckas eller inte, det är frågan. Strategi kan vara ett modeord. Men rätt hanterat också ett ord med innehåll och nödvändighet utgå från.

Härlig förmiddag. Med Dennis och Magnus upplevs just möjligheter. Posivitism och allt det där som behövs för att hissa just möjligheterna som ledstjärna. Nu har jag fört ihop dem och har stor förtröstan att det hela utvecklar sig till synbara resultat. Optimismkonsulter men med verkligheten under fötterna. Så himla glad få förtroendet bland sådana personligheter.

Nu i hamn. Eller i varje fall upp på anslagstavlan. Matchbiljetter till stundande matchen i Svenska Cupen. Inomhus fotboll mellan Sandvikens IF vs Djurgår´n. Allsvenskt lag på besök och direktsändning i C More. Klart man vill vara vittne till det som så sälla är möjligt få närvara på. Resultatet borde vara självklart men samtidigt så är visst bollen rund.    

Knappast Selins Glas. Men en form av Rut(a) – i alla fall. Granskning av Rutavdragen. Riksrevisionens granskning. Bör givetvis skärskådas den också. Och inte okritiskt ta till sig. Ödmjukhet.

Safety first. Och så kommer reportage kring elsparkcyklar. Inte alls farliga – om annan trafik anpassar sig. Frågan är vem som tror på det här. Små hjul, risk för sten/skräp, höga farter, ingen utbildning, trängsel. Att tro är stort – men att tro at det här är ofarliga förflyttningar – naivt.

Mycket skriva ikväll igen. Men inga tider agera. Måste skapa det där utrymmet. Annars tränger så mycket på och bidrar till att det enbart blir ett springande i ekorrhjulet. Men är vi blott ett team så blir det fler som drar.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar