onsdag 27 april 2022

Lång dag

 

Rör vid mig så jag känner att jag lever. Så är det, man kan bli berörd av så mycket. Nyfikenheten på livet med alla former av möten. Alla personer har så mycket att bibringa. Med upplevelser, livserfarenheter, tankar, funderingar, berättelser, synpunkter, ifrågasättande, applåder. Att våga ta möten i dialogform, istället för att tro på medicinen i form av information. Delaktighetens kraft är oerhört stark.

Rullade iväg tidigt. Fick ta del av stora avverkningar efter Boviksvägen innan jag kunde fylla på med Erik på Circle K i Hagaström. Trevligt med ressällskap. Och med person som det fungerar bra prata med vad som helst kring. Utifrån; lita på. Finns ju andra exempel – också.

Blivit lång tid nu. Med de här regionala mötena i Bollnäs. Avslutet närmar sig starkt och fort. Redan i oktober blir det ett överlämnande till en mer kreativ och resultatinriktad gruppering. En region behöver den allra starkaste laguppställningen. Det är alla invånare förtjänta utav.

Redovisa innehåll av, uppnådda mål utav. Årsredovisningen 2021. Eller ha målsättningen att misskreditera.  Var slutfrågan när rapporten kom på bordet. Ödesprofeterna torde ha som målsättning att ingen flyttar in hit, och att ansvarsfyllda personer flyttar härifrån. Inte mycket av ambassadörer i deras uppdrag. Att de bara orkar slänga kontinuerligt dynga!  Mänsklighetens dyngspridare.

Vrida sig runt. Inte helt överraskad. När man inte för en månad klarade av sätta sig in i Trafikplan 2023 utan måste återremittera ett tydligt ärende. Då finns det en hel del att kräva/ifrågasätta. Och idag var man förstående till behovet och utformningen. Men då måste man försöka hitta något annat utmärka sig krig. Outgrundliga är några personers vandring på jordklotet.

Tydlig nyhet. Tidigare marknadsliberala partiet slogs med emfas för att kostnader i allt ska finansieras av skattemedel. Fast kanske inte förstod det själv! Illa, illa i vilket fall  

Drog iväg i långbänk. Även frågorna kring regionala infrastrukturplanen. Tecknade med två långa dokument med reflektioner och frågeställningar. Men inget skulle komma ut från detta. Skulle i vilket fall som helst vilja dryfta mina rader med någon som bär på klokskap. Vem/vilka det nu kan vara. Slutsatsen är föreslå, argumentera för att få resultat eller mer visa upp sig själv och tro sig bygga en egen staty. Onekligen är vi som personer mycket olika.

Bilväg hemöver. Fick dryfta antal för mig viktiga frågeställningar. Då går resan fort och tog inte lång tid innan jag fick stanna i Hagaström.

Vidare mot – Gästrike Hammarby. Något sen ankomst. Tjugofyra åhörare totalt och tretton personer i panelen, totalt. Klart jag skötte i febril fart alla funderingar, utspel. Egentligen i sak inte så stora skillnader trots att några hade egenheten gapa stort för att synas. Men antal viktiga punkter som inte kom upp! Sparar dem också- givetvis.

HV vinst i Umeå. Kanske inte så överraskande. En av Sveriges största plånböcker borde göra skillnad. Och gör också här – skillnad. Tror absolut det räcker med bara två matcher ytterligare. Sedan är det klart! SHL nästa.   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar