torsdag 10 juni 2021

Oväntat besök

 

Klart det måste vara regn – också. Enbart stekande sol blir bara så där för mycket. Så hörsammades idag också. Och gräsmattan är ju redan klippt. Sämre hos Carl-Henrik/Elin. Den frodas så avhuggning av grässtråna blir nog en hel del jobb nu. Gäller klippa lite oftare. Lärdom. Vet att Per-Ewert/Lina är i samma läge. Uppehåll fredag så får de fixa det på bästa sätt.

Fredag i övrigt kanske möjligheternas dag. För kanske, kanske. At det kommer. Det där besöket som lyst så länge med sin frånvaro. Nils-Olov/Simone/Leonie. Varmt välkomna. Och har ju ett fritt veckoslut att fylla med meningsfullt innehåll. Klart det är stor skillnad komma fredagskväll mot någon gång lördag. Handlar om möjlig tid!

Och bra väder kunde locka ut till cykeltur på Årsunda Rundan. Nu monterat på sits för Leonie. Så bara trampa – om det finns intresse för några mil i fädrens spår. Och givetvis förhoppning att också Ilse nyttjar sin sits. Men inte hoppas för mycket, då blir tappade sugar svåra hantera.

Intressant förmiddag. Civilsamhällets roll att påverka i beslut. Nationell föreläsning. Och givetvis på många, många håll och kanter mycket aktuellt. Ständigt påminnelse. Och mera kommer – tamejtusan.   

Känns tryggt med såväl Mona som Torbjörn i den här inre kretsen. Öppenhet och alltid villiga till konstruktiva diskussioner. Idag kort briefing. Men nu är alla väl orienterade i nuläget och hur fortsättningen kan navigeras.

Mycket folk därnere. På Strandbaden. Och återigen imponerad av kvaliteten på maten. Shiyar har verkligen lyckats med sin kock. Och långsamt men tydligt drar han mer och mer personer till dagarnas luncher. Hoppas givetvis att företaget också kan visa svarta siffror.

Påminnelse om att det alltid finns undantag. Personer med sura uppstötningar. Micke på Extratjänster konfronterades med dylik person idag. Allt dressat, allt påbjudet gratis. Och ändå ge sig på som idag. Skönt att de flesta är ödmjuka och mycket väl att träffa. Och så finns det andra också – tydligen.  

Skruvade också ihop en vagn. Som det går skruva fast efter en cykel. Plats för två barn att sitta jämte varandra. Bältade. Plus att vagnen mycket väl kan fungera som joggingvagn. Även det här kan bli jättebra.

Tabata, givetvis. Det är ju torsdag. Men två övningar fick jag hoppa över. Hade ju två teamsmöten att hänga upp min tid på. Samtidigt. Skönt kunna förmedla fakta vidare och från och med i morgon fullt öppet. Glädjande att kampen lyckats  Fungera när man har med sig kampande kamrater.

Blev också en hel del friidrott. I världsklass. Och allra högsta klass. Den unge norske löparen. Vilken fantastisk prestation. Norge en god bit av Sverige. I alla fall före 1905.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar