onsdag 30 augusti 2023

Tillhörighet

 

Lätt hänt hamna utanför. Kanske inte alltid man förstår betydelsen av att vara en del utav. Men speciellt är det. Känna tillhörigheten i den här tabata gruppen. Igår missade träningen. Helt annat möte. Ikväll, ingen träning. Dock istället ut till Strandbaden för gemensam middag. Fjorton glada som strålade samman. Och kvällen blev onekligen öppen och trevlig. Liksom ypperlig mat. En planka så där i kvällskvisten satt bra. Och tillika med en stark öl så blev det en helt perfekt onsdagskväll. Lugn kväll, spegelblank sjö. Lite paradislikartat. Enda problematiken, blir inte med på torsdagskvällens träning heller. Lite grann av svart taxi – dock helt utan betalning. Men jag har ju lovat – och löften är till för att inte brytas.

Utflykt norrut idag. Systrarna Persson ända till Hede. Ursprung för så mycket. Troligen en resa i släktskapets upptrampade stigar. Spännande och kanske också möjligt få återkoppling från. Kanske handlar om dagsformen.

Egen sittning. Heldag i källaren på Folkets Hus. Lärorik dag som jag givetvis inte missade en enda minut på. Juste är ju att anmäler man sig så ska man givetvis också deltaga. Myggor flyger omkring lite hur som helt. Ansvar är något helt annat. Och fjärran från att missbrukas.

Repetition är kunskapens moder. Så allt från dagen idag sitter säkert inte utan måste finnas återkoppling till. Har samtidigt listan med mig. Den långa med så ofantligt många frågor som jag skulle vilja ha uträtade.

Rena rama explosionen. Gått så fort att få fram mängder av mygg. Nederbörd, värme, översvämningar. Och kanske inte alls pikar nu – först om sex veckor. Ändå inte hos oss Aedes stickticus. Då vore det helt ogörligt.

Rena rama katastrofen. Det som växer fram i Florida. Orkanen Idalia som sveper fram. Hus, vägar och bilar står där översvämmade. Och än mycket värre verkar det utvecklas till. Två meter högre vattenstånd på blott en enda timme.  

Sveper in i Brynäs damlag. En rapp tjeckiska efter åtta säsonger over there. Nu in i de svarta reklamfria dräkterna. Bra jobbat Erika.

Klart besked. Från 27 februari inga större skakningar på den egna bostaden. Men skakningarna, de formidabla närmast jordskreden hände ju den 23 februari. Har bot i bostaden närmast fyrtio år. Sprickorna skulle av en händelse kommit efter den 23 februari av sig självt. Har med andra ord drabbats av komplett okunskap som döljer sig bakom organisation u p a.

Skugglandet. Nu sätts den i sjön – utredningen för att införa en angiveri lagstiftning i landet. Enormt intrång i personliga integriteten. Sjukdomen kräver att den bruna färgen smetas ut även inom sjukvård och skola. Vinden viskar trettiotalets Tyskland.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar