torsdag 31 augusti 2023

Mellandag

 

Arenan att vara på, finnas på, utvecklas på. Och ju högre upp du klättrar, allt mer fordras. Aktualiseras just nu när det finns stora förutsättningar för Sandvikens IF att klättra upp i högre konkurrens. Upp i super ettan. Då räcker inte det här lilla till. Fordras läktare och belysning med hög klass. Krav ställs på Sandvikens kommun. Prislappen okänd. Liksom vilken av två arenor som ska väljas för insatsen. För en tredje torde vara helt omöjligt bygga. Framförhållning? Inget som är känt.

Arena är det onekligen. Morgonsoffan en gång i månaden från Sandbacka Park. Var dags idag igen. Och drar ju visst antal. Definitivt över hundra personer. Olika samtal med samtalsledare från scenen. Tillsammans med smörgås och kaffe. Har hunnit med ett antal. Ger även möjligheter till andra möten – till andra träffar. För den som vill och vågar. Att ha ledande officiella uppdrag utan att vara på plats, samtala och skaka hand torde vara illa vald strategi. 

Hade lovat ett chaufförsuppdrag på kvällen. Hämta i Segersta och hemöver. Men blev ändrat så närmast tid över.  

Planering som inte höll. Hade äldre rödfärg. Oöppnat flertal år. Trodde att det gick att röra. Rörde, rörde och rörde – åter och åter igen. Men fick ge upp och garaget i Hyttmarken står där fortfarande utan en rödare dräkt. Nästa steg blir köpa nytt. Fast som det är just nu – mycket fäktande.

För det är så för tillfället. Och kan tydligen hålla i så många ytterligare veckor. Myggintensivt. Måste varit många år sedan det var som just nu. Om någonsin.

Jomshof friad från sin illfarelse. Med stöd av Liberalerna så får han sitta kvar på sin position. Letar igen i någon form av förklarande text med datorns hjälp vilken betydelse ordet liberal har. Förtal av vissa människor gruppvis mot andra. Blivit en del av det s k partiets accepterade vardag. Makten före all form av sans och förnuft.

Insändare. Angrepp på dagens regering att deras löfte om tio kronors reducering av priset vid bensinpump istället gått åt andra hållet! Skulle ju enligt valpropagandan effektueras direkt efter valet. Nu har det ju gått åt andra hållet! Frågan är ju vad ett vallöfte är värt? Märkliga kommentarer igen från Oraklet i Gävle. Sin vana trogen.

Snabba ryck. Finns ingen anledning tveka. Har ju så många i bekantskapskretsen. Som gjort den här formen av ögonoperationer. Grå är färgen framför ordet starr. Kan ju gå till botten med det hela.

Lugnt. Men helt tillräckligt för egen del. Var elva under kvällen som mötte upp på tabata timmen. Men betydligt flera om vi räknar in deltagande mygg. Ett värdefullt avbrott under en relativt slapp dag.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar