tisdag 22 november 2016

En dubbel

En dubbel, men av det mer negativa slaget. Två Gefle IF spelare med några dagars mellanrum anklagade för kvinnomisshandel. Ingen dömd förrän dom faller. Måste ändå vara ett slag i skallen på en förening som vill stå för något positivt. Inte det bästa sättet att röna uppskattning och bli attraktiv part för företags sponsoring.

Jättebra ambition. Troligen det allra bästa konceptet för att skapa integration och förståelse. Sätta ihop invandrad person med en svensk. Allt efter ett Kompiskoncept som fungerar i sexton kommuner. I den 17:e blev det stopp. Stoppklossen stavas S+V+Mp+SD. Får väl se hur den konstellationens recept ser ut.

Lite konstigt. Få förklara att man har en mamma som inte mått så bra. Finns väl mycket annat att ifrågasätta än detta. En crazy värld! Kunde ändå tanka – bra ha soppa i före onsdagsmorgonen.
Bra med avstämningar. Redovisning från ansvarig förvaltning hur långt man kommit med översiktsplanen. Har onekligen haft gott om tid. Blir en intressant fortsättning. Gäller nyttja de olika kompetenser som finns och snegla lite på de kommuner som processat ned sina skapelser.

Förtroende, förtroende som bygger. Det som är viktigt personer emellan. Kunna förmedla tankar, idéer. Och förstå att en del av vad som finns i grytan inte kan lyftas fram genom att ta av locket. Utan vårda stuvningen till excellens. Tackar för förtroendet – nu vill jag mera. Genom att tydliggöra målen, formera än tydligare det vinnande laget. Framtiden är onekligen intressant.

Borde ha varit med på cirkelträningen. Men ingen möjlighet ikväll heller. Inte på grund av tid utan på grund av förkylningen och den envisa muskelsmärtan i ländryggen. Promenaden blev kort ikväll, men bättre något än inget.   

Härligt Maria. Tydlig motivering till kommunens miljöpris. Borde inte kunnat finnas några som skulle kunna stå emot. Mest intressant just nu; Vilka sitter i juryn?

Inte i år heller. Någon gång borde det finnas möjlighet få startplats i Let´s Dance. Inget hört – mer än att Anja Pärzon tydligen är klar. Får gå ned i spagat hemma istället. Och göra piruetterna framför TV:n.

Upp till bevis. Kvällens hemma match utan Granström, Enterfeldt, Zaborsky, Sundqvist. Bäst vänja sig – kan bli for ever. En del tveksamma målvaktsingripanden till trots  ändå vinst till slut med 4 – 3, efter förlängning. Brynäs två poäng i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar